Elektrisch Vervoer
Image default
Banen en opleidingen

Dienstencheques

Dienstencheques

Het bedrijf werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf.

We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Het bedrijf is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector.

Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l’Année 2016 in Franstalig België, het bedrijf is een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit.

Jouw verantwoordelijkheden

* Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het reilen & zeilen binnen jouw Job Center en zetten jullie samen de strafste resultaten neer

 

* Jij bent ook een echte coach; je volgt je teamleden op, zorgt voor de werkverdeling en bent de drijvende kracht in jouw Job Center. Je haalt het beste uit je medewerkers en kan hen stimuleren, motiveren en begeleiden

 

* Je hebt een oog voor commerciële opportuniteiten en slaagt er telkens in om deze te verzilveren in nieuwe samenwerkingen. . Je kan je bestaande klanten aan je binden maar bent tevens niet bang om via koude prospectie nieuwe klanten te zoeken voor een samenwerking op lange termijn.

 

* Je kent je bestaande klanten door en door, zo zorg je voor de perfecte dienstverlening

 

* Door je snelle en efficiënte aanpak zorg je steeds dat de beoogde doelstellingen worden behaald

 

* Je organiseert het werk in het Job center: je helpt je collega’s met de prioriteiten, organiseert briefings… Samen met je collega’s ga je actief meedraaien in de dagelijkse werking van het kantoor (‘Lead By Example’ draag je hoog in het vaandel) De administratieve taken worden ook door jou opgevolgd

 

* Als Office Manager ben je ook een commerciële geest die dagelijks werkt om de omzetdoelstellingen te halenJe werkt graag commerciële acties uit in je regio en hanteert een vlotte cross-selling met andere diensten die Daoust aanbiedt.

 

* Je helpt en geeft raad aan de medewerkers in het Job center. Je zorgt dat het interne beleid van het bedrijf correct wordt toegepast en beheert de planning van de vakanties of vervangingen. Je zorgt dat de vaardigheden van je collega’s verder ontwikkelen (Coaching) en helpt hen bij een eventueel traject naar een nieuwe functie (Evaluaties)

 

 

* Je staat ook in voor de recrutering van nieuwe collega’s met het oog op de verdere ontwikkeling van je kantoor

 

Jouw profiel

* Je hebt reeds enkele jaren werkervaring in de uitzendsector of commerciële rol

 

* Je hebt minstens een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring

 

* Vlot Nederlandstalig, kennis van het Frans is mooi meegenomen maar zeker geen vereiste

 

* Je beschikt over de juiste people skills en kan moeiteloos een team motiveren en coachen

 

* Resultaatsgericht en commerciële flair zitten in je DNA

 

* Je maakt graag het verschil voor je klant; je wil een echte partner zijn

 

* Dynamisch, enthousiast, creatief en vooral goesting in deze job

 

 

* De gangbare Office pakketten kennen voor jou geen geheimen

 

Ons aanbod

* Je maakt deel uit van een dynamisch bedrijf, in volle groei en ontwikkeling.

 

* Naast een toffe uitdaging kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris en talrijke extralegale voordelen (bedrijfswagen en tankkaart, smartphone, maaltijdcheques, trimestriële bonus, groepsverzekering, hospitalisatie verzekering, enz…).

https://www.vindazo.be/vacatures/dienstencheques.html