Elektrisch Vervoer
Image default
Vervoer en transport

Een gebruikte vrachtwagen in perfecte staat vindt je hier!

Heb je net een zaak opgericht en is een deel van je taken het vervoeren van goederen? Of heb jij al enkel jaren een transportbedrijf, maar wil je geen nieuwe vrachtwagen aanschaffen vanwege de hoge prijs die hier vaak aan verbonden is? Bij Francken & Wagensveld kun je in beide gevallen bij uitstek terecht. Deze zaak doet in nieuwe en 2e hands topmerk vrachtwagens die in perfecte staat verkeren. Ze verkopen, onderhouden en repareren vrachtwagens in alle denkbare soorten en maten. Zo bieden zij je een passende oplossing voor bedrijven in verschillende fasen tegen aantrekkelijke prijzen. Je bent van harte welkom bij de winkel in Nieuwerburg om het gehele assortiment zelf te bekijken. Ook staat deze specialist altijd voor je klaar met antwoord op al je vragen en professionele adviezen.

Een gebruikte vrachtwagen minder dan een nieuwe? Bij dit bedrijf denken ze wel anders!

Een gebruikte vrachtwagen heeft bij veel mensen een slechte reputatie, zeker aanhangers van volledig nieuwe vrachtwagens zeggen dat gebruikte vrachtwagens minder betrouwbaar zijn. Bij Francken & Wagensveld zijn ze het hier niet mee eens. Niet alleen is de kwaliteit net zo goed, een gebruikte vrachtwagen is vaak een perfecte uitkomst voor bedrijven. Als je bijvoorbeeld niet zeker weet hoe lang je de vrachtwagens nodig gaat hebben. Een gebruikte en nagekeken vrachtwagen verkoop je gemakkelijk weer door als je toe bent aan een nieuwe of een andere oplossing hebt gevonden. Voor een groot assortiment met vrachtwagens voor alle doeleinden en adviezen van experts kom je naar Francken & Wagensveld in Nieuwerburg.

De perfecte gebruikte vrachtwagen voor elke klus

Net als splinternieuwe vrachtwagen, zijn gebruikte vrachtwagens te vinden in verschillende uitvoeringen, soorten en maten. Wellicht zoek je een bakwagen omdat die gemakkelijk door smallere straatjes te manoeuvreren is. Maar als je veel lange of grote ladingen vervoert, heb je echt een trekker nodig. Het kan ook zijn dat je puincontainers wilt gaan vervoeren en hier een passend voertuig voor wilt hebben. Francken & Wagensveld is de vrachtwagenexpert die je nodig hebt. Wel eens gedacht aan een gebruikte vrachtwagen? Dit doe je wegens meerdere voordelen. Buiten het feit dat je minder geld kwijt bent, koop je bij dit bedrijf alleen een gebruikte vrachtwagen die perfect is onderhouden. Er worden alleen vrachtwagens van topmerken verkocht mét complete documentatie.

Gerelateerde artikelen

Alle ins en outs van medisch transport

Geef het proces van uw tractor verkopen uit handen

Een boot snel gekocht of verkocht dankzij deze bootmakelaars