Elektrisch Vervoer
Image default
Bedrijven

Ford occasions en bedrijfswagens voor het uitkiezen

Ardea Auto specialiseert zich in Ford auto’s. Door het nauwkeurige kiezen, selecteert dit bedrijf alleen het beste van het beste en daarmee wordt kwaliteit gegarandeerd. Doordat Ardea Auto alleen Fords aanbiedt, is het bedrijf echt gespecialiseerd in dit merk. Het bedrijf is een echte Ford-specialist die door het hele land bereikbaar is en dus niet alleen lokaal, maar overal in het land kwaliteit garandeert. Zoekt u betaalbare Ford occasions? Dan bent u hier aan het juiste adres, want zoals de slogan luidt: ‘Niet duurder, wel beter!’ En dat is te zien in de prijs.

Ford occasions getransformeerd naar Ford bedrijfswagens

De secuur uitgekozen prachtcollectie van Ardea Auto zorgt ervoor dat u de crème de la crème van Ford heeft. Vooral de Ford occasions zijn in de trek als het gaat om zakelijke lease. Ford bedrijfswagens hoeven zich echter niet te beperken occasions. Samen kan er gekeken worden naar uw situatie om te zien welke Ford bedrijfswagens bij u en uw werksetting passen. Niet alle Ford bedrijfswagens zijn namelijk geschikt voor uw specifieke bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de indruk die u wilt maken of over de gemakken waarvan u wilt zijn voorzien tijdens lange ritten. Iedereen heeft andere voorkeuren en in overleg is veel mogelijk.

Kwaliteit in de puurste vorm

Ardea Auto is een bedrijf dat al negentig jaar bestaat. Het bedrijf heeft ontzettend veel ervaring en zet zich hiermee vooraan op de markt. Hieruit ontstaat een betrouwbaar imago en profiteert u van een fantastisch aanbod met geweldige voordelen. Zo is er de SternGarant. Een garantie voor twee jaar met een volledige dekking. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de reparaties of vervangingen bij controles. Maar ook onderweg bent u verzekerd van een veilig en vertrouwd gevoel, omdat u ook op Ardea Auto kunt rekenen bij schade door een ongeval of bij pech onderweg.