Elektrisch Vervoer
Image default
Auto's en Motoren

Gelijk Geslaagd helpt je bij het halen van je motortheorie-examen

Wil jij graag zo snel mogelijk fijne tours kunnen maken op je motor? De ultieme beleving van vrijheid ervaren? Ben je er bijna klaar voor of zelfs al helemaal klaar voor om te mogen afrijden op het praktijk examen? Super goed! Dan rest er eerst nog een ander examen dat je moet afleggen, namelijk het theorie examen. Het theorie examen moet je gehaald hebben voordat je mee mag doen aan het praktijk examen. Weet je zeker dat je zal slagen voor het praktijk examen maar is het theorie examen even een ander verhaal voor je? Ben je misschien al een keer gezakt voor het theoriegedeelte of kom je gewoon niet in je eentje door de saaie stof heen? Wij helpen je graag met onze eendaagse cursus motortheorie!

Als je meedoet met onze cursus stomen we je in 1 dagje klaar voor het examen en is je slagingskans 100%. Veel cursisten die je al zijn voorgegaan zijn blij dat ze zich hadden ingeschreven voor onze cursus. Want met onze hulp hebben zij hun examen probleemloos gehaald. Veel van onze leerlingen slagen zelfs zonder ook maar één vraag fout te beantwoorden. Bekijk onze wall of fame en onze reviews maar eens.

‘S ochtends om 07.00 gaan we aan de slag en leren we de theorie die je moet kennen voor het examen aan. Dit doen we op een relaxte manier zodat de les voor iedereen te volgen is. Ook met dyslexie, ADHD of een taalachterstand kan je onze theorieles gewoon prima volgen. Vragen kan je op elk moment stellen, onze docent geeft meteen een uitleg en antwoord waar je iets aan hebt. Begrijp je het na het antwoord van de docent nog steeds niet? Geen probleem, geef dit gewoon aan. De docent zal het je op een andere manier uitleggen, net zo lang totdat je het wel begrijpt.

Bemachtig samen met ons het motor-, auto-, of scooter-theoriecertificaat

Na onze theorieles ben je klaar voor het examen. Deze ga je dan ook meteen dezelfde dag maken. De lesstof zit nu nog vers in je hoofd en je bent er binnen 1 dag vanaf. Niet wekenlang stressen dus, gewoon binnen 1 dag theorie leren, examen maken en slagen!

Of je nu mee wilt doen met een theoriecursus motor, theoriecursus auto of theoriecursus scooter, bij ons kan het allemaal. Je kan tijdens het inschrijven kiezen tussen meerdere data en cursuslocaties. Vind een datum die jou goed uitkomt op een locatie in de buurt van jouw woonplaats en bevestig je inschrijving. Straks een dagje knallen en je hebt het theoriecertificaat bemachtigd!

https://www.gelijkgeslaagd.com/