Koeltransport, opslagmogelijkheden en meer bij een professioneel bedrijf

Vervoer en transport

LogistiCCare is gespecialiseerd in koeltransport, maar wist u dat u deze specialist voor veel meer zaken inschakelt? Zo kiest u voor dit bedrijf als u opslag nodig heeft, droge of geconditioneerde. Denk bijvoorbeeld aan de opslag van extra pallets, lege emballage, grondstoffen of bevroren producten. Dus wanneer u bijvoorbeeld gebrek heeft aan ruimte door een verhuizing of verbouwing, kunt u rekenen op de veelzijdige dienstverlening van LogistiCCare. Een andere service waar u gebruik van kunt maken is de koeriersdienst. Bent u op zoek naar een koerier die gespecialiseerd is in koeltransport? Bij deze specialist weet u zeker dat de koerier aan alle gestelde eisen voldoet én jaren ervaring in het vak heeft.

Internationaal vries- en koeltransport

Als u een specialist zoekt in nationaal en internationaal koeltransport, zit u bij LogistiCCare goed. U kunt bij dit bedrijf producten tussen de 25 °C en 25 °C laten vervoeren. En uiteraard altijd volgens de ISO 22000 certificering. Wilt u bijvoorbeeld vis, vlees, zuivel of bloemen naar het buitenland vervoeren? Neem contact op met de specialist en profiteer van de persoonlijke aanpak door LogistiCCare. Van een opentrailer tot een schuifzeiltrailer, werkelijk alles is mogelijk! Maar ook voor ritten binnen Nederland zijn de chauffeurs u graag van dienst. Kleine of grote aanvragen, complexe of simpele transportvragen, het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met LogistiCCare.

Effectieve monitoring van koeltransport

Kiest u ervoor om uw koeltransport uit te besteden? Dan gaat u natuurlijk naar een ervaren bedrijf. Zo wordt u altijd op de hoogte gehouden van eventuele gebeurtenissen en vorderingen. LogistiCCare is zo’n specialist dit u altijd betrekt bij het proces. Zij weten als geen ander dat de producten kwetsbaar zijn en onder de juiste omstandigheden vervoerd moeten worden. Om de kwaliteit te waarborgen en u continu op de hoogte te houden, werken zij met een real-time boardcomputer en temperatuurregistratiesysteem. Hierdoor kan de chauffeur het koeltransport te allen tijde traceren om zo de kwaliteit te waarborgen. Klinkt goed toch? LogistiCCare is 24/7 bereikbaar.

You May Also Like..

Verhuisbedrijf Amsterdam Hebo geeft u tips bij het inpakken

Gaat u binnenkort verhuizen en zit u met uw handen in de haren omdat u niet weet waar u eerst […]

Ga fulltime aan de slag als chauffeur in Limburg

Heb je je rijbewijs voor vrachtwagenchauffeur gehaald? Dan wil je hier natuurlijk gebruik van maken. Ga daarom aan de slag […]

Een gebruikte vrachtwagen in perfecte staat vindt je hier!

Heb je net een zaak opgericht en is een deel van je taken het vervoeren van goederen? Of heb jij […]