Elektrisch Vervoer
Image default
Auto's en Motoren

Alles over oplaadpalen voor uw elektrische auto

Wilt u uw elektrische auto opladen met de juiste, duurzame laadpalen en accessoires? Om optimaal te genieten van uw elektrische auto hebt u verschillende laad-accessoires nodig. Zoals een goede laadkabel en eventueel een laad-app. Voor nóg meer comfort en laadgemak kunt u daarnaast de aanschaf van een eigen wandlader of andere laadinstallatie overwegen. Zo kunt u uw elektrische auto op elk gewenst moment thuis veilig en snel opladen. Ook bedrijven waarvan personeelsleden (privé of op de zaak) een elektrische auto rijden kunnen een laadinstallatie plaatsen. Zeker bij het ter beschikking stellen van elektrische lease-auto’s is een goede laadinstallatie de enige manier om de duurzame mobiliteit van uw medewerkers te garanderen.

 

Elektrische auto opladen met de juiste laadinstallaties en laadkabels

Bent u op zoek naar een goede kwaliteit laadinstallatie, een laadkabel of een wandlader met of zonder kabel? Evplan.nl heeft een groot assortiment producten voor het opladen van elektrische auto’s die ook nog eens goed voor milieu zijn. Kijk in onze webshop laadinstallaties. Niet alleen de zuilen zelf zijn belangrijk, ook de randapparatuur zoals laadpassen, stroomaansluitingen, kabels en onderhoudssets moet je in overweging nemen als je laadpalen voor EV’s gaat vergelijken. 

 

Laat uw laadpaal installeren!

Kopen bij evplan.nl betekent zaken doen met mensen die er écht verstand van hebben. Dit betekent óók dat wij u kunnen helpen met de installatie van uw laadstation. Dan komen we uw laadstation dus niet alleen leveren, we sluiten ook alles volgens de regelen der elektrotechniek aan op uw bestaande elektriciteitsinstallatie of – voor laadstations met app-bediening – op uw WiFi netwerk. Wel zo makkelijk. Zo kunt u snel én veilig uw elektrische auto opladen.

 

Over EVplan

Evplan.nl adviseert, levert en installeert alles op het gebied van elektromobiliteit. Dé onafhankelijke specialist op het gebied van laadpalen, laadzuilen, draagbare laadstations, laadkabels en aanverwante producten. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten elektrische auto’s in verschillende prijsklassen. De meest populaire modellen hebben we hieronder voor je opgesomd:

 

  1. Tesla Model 3

  2. Audi e-tron

  3. Porsche Taycan

  4. Polestar 2

  5. Nissan LEAF

  6. VW ID.3

  7. Volvo XC40 Recharge

  8. VW ID.4

  9. Peugeot e-2008x

  10. Peugeot e-28