Elektrisch Vervoer
Image default
Aanbiedingen

De meest veilige manier van bewerking is RVS watersnijden

Bepaalde materialen zijn zeer lastig te bewerken, zeker als het resultaat er esthetisch goed uit moet zien. Daarom is het goed te weten dat u voor de bewerking van sommige materialen gebruik kunt maken van watersnijden. RVS watersnijden is bijvoorbeeld een methode die kan worden toegepast. ER zijn in Nederland enkele bedrijven die deze techniek beheersen. Hierbij wordt door middel van een zeer krachtige waterstraal het materiaal gesneden. Dit kan tot een dikte van maar liefst 200 mm. De nauwkeurigheid is zeer hoog, tot op 0,1 mm nauwkeurig. Een bijkomend voordeel is dat na bewerken bijna nooit nodig is. De snijranden zijn vlak en hoeft u dus niet meer te schuren of te vijlen.

Veilig en zonder schadelijke uitstoot

Het proces van RVS watersnijden is een veilige manier van bewerking. Een ander groot voordeel is dat er bij abrasiefsnijden, zoals het ook wordt genoemd, geen chemische processen komen kijken. Er komen dus ook geen schadelijke stoffen vrij. De CO2 uitstoot is minimaal. Dit is voor veel producenten een goede aanleiding om voor deze techniek te kiezen. RVS watersnijden in Noord-Brabant kunt u laten doen bij Lave Snijtechnieken uit Waalre. Behalve snijden is het ook mogelijk om RVS te laten graveren door middel van deze techniek. Zo kunt u bijvoorbeeld een registratienummer laten aanbrengen, maar ook uw bedrijfsnaam, een logo of keurmerk.

Vraag een vrijblijvende kostenopgave voor watersnijden met RVS

Bent u op zoek naar een bedrijf in de regio Noord-Brabant dat de techniek van RVS watersnijden beheerst? Vraag dan een offerte aan bij Lave Snijtechniek uit Waalre. Zij kunnen u in vrijwel alle gevallen helpen. Watersnijden is overigens niet alleen toepasbaar op RVS. Het kan ook worden gebruikt voor talloze andere materialen zoals kunststof, hout, glas en staal. Ook daarvoor geldt dat het snijden zeer nauwkeurig kan worden gedaan waardoor niet of nauwelijks nabewerking nodig is.

https://lavesnijtechniek.nl/