Elektrisch Vervoer
Image default
Bedrijven

Ben elektricien is door heel Nederland actief!

Bij problemen met de stroomvoorziening in heel Nederland kun je voor hulp 24/7 terecht bij Ben Elektricien. Een groep ervaren elektriciens staat paraat om in de auto te springen en je met raad en daad bij te staan. Ben Elektricien is er niet uitsluitend om je te helpen bij calamiteiten. Ook als je reparaties wilt laten uitvoeren aan de elektrische installaties in je woning is de hulp van Ben Elektricien beschikbaar. Als je last hebt van een storing of een afspraak wilt maken voor de aanleg van een elektrische installatie kun je bellen naar +31 85 019 7519.

Hulp bij een storing

Een elektrische storing kan altijd ontstaan. Door te bellen met Ben Elektricien zal de helpdesk eerst een checklist met je doornemen om te achterhalen of de stroomstoring een grotere omvang heeft dan alleen bij jou thuis. Als de hele wijk zonder stroom zit hoeft Ben Elektricien niet langs te komen. Dan zal de netbeheerder de stroomvoorziening weer herstellen. Als jij de enige bent die een storing heeft, wordt onderzocht of je dat zelf op een veilige manier kunt herstellen. Als dat niet kan zal een monteur van Ben Elektricien in de auto springen om bij je langs te gaan.

Problemen met de groepenkast

De stroomvoorziening in je woning begint bij de groepenkast. Als ergens in huis kortsluiting optreedt, zal een zekering doorslaan. Om dat te herstellen hoeft Ben Elektricien niet langs te komen. Als je weet welk apparaat kapot is trek je de stekker uit het stopcontact en daarna reset je de zekering. Ben Elektricien zal je daar telefonisch bij begeleiden. Ook als de aardlekschakelaar de volledige stroomvoorziening uitschakelt kan de helpdesk van Ben Elektricien je meestal telefonisch helpen om de elektrische voorzieningen te herstellen. Vak heb je na een paar minuten al weer stroom.