Elektrisch Vervoer
Image default
Aanbiedingen

Bezuinigen zonder te veel op te geven 3 tips

Wil je graag wat geld besparen, maar tegelijkertijd ook nog genieten van de mooie dingen? Soms is dat een lastige combinatie. Toch is het niet onmogelijk. Met deze 5 tips gaat dat namelijk vast wel lukken.

Hyundai IONIQ 5 leasen

Niets zo fijn als een auto hebben. Alleen een auto is zo’n beetje de grootste kostenpost naast de huur of hypotheek die je maandelijks moet betalen. Soms kun je nauwelijks onder het bezit van een auto uit. Toch is er een mooie tussenoplossing: namelijk voor die gevallen dat je echt een auto nodig hebt een Hyundai IONIQ 5 leasen bijvoorbeeld en die auto dan samen delen met misschien wel één van je buren.

Met een Hyundai IONIQ 5 leasen heb je geen gedoe over de kosten qua onderhoud etc. In plaats van een Hyundai IONIQ 5 leasen, kun je er ook voor kiezen om er eentje te huren. Alleen voor veel mensen is dat dan vaak weer net te duur in verhouding met hoe vaak ze een auto nodig hebben. Je zult echter versteld staan hoeveel mensen ervoor openstaan voor een Hyundai IONIQ 5 leasen samen met één van de buren.

Abonnementen doornemen

Een klus die echt geld oplevert. Wie kent het niet: dat abonnement op een tijdschrift dat drie van de vier keer ongeopend de oud papierbak ingaat? Het is verbazingwekkend wat je in de loop van de tijd aan abonnementen kunt verzamelen. Wees eens kritisch over wat je kunt missen.

Doe bewuster boodschappen

Tuurlijk is gezond eten belangrijk. Alleen de meeste mensen denken dat ze vrij zuinig boodschappen doen en er weinig overblijft. In de praktijk is dat vaak niet het geval. Mensen onderschatten namelijk wat ze zelf allemaal aan afval in de ton gooien, omdat er gewoon teveel is ingekocht. Daarbij overschatten ze wat anderen doen.

https://www.zakelijkelektrischleasen.nl/auto/hyundai-ioniq-5/