Elektrisch Vervoer
Image default
Aanbiedingen

Elektrische step: jouw nieuwe vervoermiddel?

Er is een nieuw vervoermiddel bij gekomen. De elektrische step! Dit is een step waar je niet op hoeft te steppen. Hij wordt elektrisch aangedreven en kan maximaal 20 tot 25 kilometer per uur. Het is een leuke manier om je door de stad te vervoeren. Een elektrische step zou je scooter kunnen vervangen. Heb jij de elektrische step al eens geprobeerd? 

De voordelen zijn eindeloos, we noemen hier vijf:

  1. Goedkoop vervoermiddel. Je verbruikt geen dure brandstof en kunt de step gemakkelijk thuis opladen. Bovendien heeft een step aanzienlijk minder onderhoudskosten vergeleken een scooter.

  2.  Toegankelijk voor iedereen. Een elektrische step is makkelijk te besturen. Je houdt een knopje ingedrukt en zet je een aantal keren goed af om de motor te activeren. Zodra je snelheid hebt, hoef je alleen nog te sturen.

  3. Goed voor het milieu. Met een elektrisch vervoermiddel stoot je geen schadelijke stoffen uit. Is het milieu belangrijk voor je? Je kunt je step natuurlijk ook opladen met groene energie.

  4. Tijd besparen. Je kunt alle binnenweggetjes nemen en je manoeuvreert moeiteloos door het verkeer. Je kunt je step gebruiken op het fietspad en net als fietsen gemakkelijk voor de deur parkeren. 

  5. Gemakkelijk te vervoeren. Een step is een stuk lichter dan een scooter. Je kunt een step ook meenemen in het openbaar vervoer. Deze combinatie is ideaal als je vaak met de trein naar een andere stad gaat. Er zijn zelfs opvouwbare e-steps. 

Onderhoud van je step

Een e-step kan jaren lang mee gaan. Het heeft weinig bewegende onderdelen. Hierdoor zul je amper geld aan onderhoud kwijt zijn. Zet je e-step netjes binnen, zeker wanneer het vries. Zo zal je batterij het langste mee kunnen. Is je batterij na intensief gebruik toch aan vervanging toe? Dan kun je gemakkelijk een nieuwe bestellen op de webshop van Rebatt. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om de juiste accu te kopen.

https://www.rebatt.nl/