Elektrisch Vervoer
Image default
Winkelen

Houtlook tegels als mooi alternatief voor een echt houten vloer

Een mooie houten vloer is een waar statement in ieder huis. Het voegt authenticiteit, karakter en stijl toe en is daarmee een echte aanwinst voor uw interieur. Een houten vloer is echter niet goedkoop, zowel in aanschaf als in onderhoud. Je kiest er daarom simpelweg niet voor zonder er goed over na te denken. Houtlook tegels zijn daarom een uitstekend alternatief. Deze tegels zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar bij Tegeloutlet Kroon. Voor verschillende stijlen zijn ze dan ook een mooie toevoeging. Houtlook tegels zijn niet te onderscheiden van een echt houten vloer, terwijl ze onderhoudsvriendelijker zijn.

Goedkope vloertegels in diverse varianten

Een echt houten vloer is vaak een behoorlijke uitgave, maar met de houtlook wordt er een variant van goedkope vloertegels geboden. Ook voor de kleine portemonnee is een houten vloer daardoor betaalbaar én realiseerbaar. Voor de kleine budgetten biedt Tegeloutlet Kroon een groot assortiment. In de winkel in Meerkerk kan het aanbod houtlook tegels gezien en gevoeld worden, zodat u zelf ontdekt wat het verschil tussen de verschillende tegels daadwerkelijk is. De outlet is dagelijks geopend en langs de A27 tussen Gorinchem en Utrecht te vinden.

Betonlook tegels die een interieur een industrieel karakter geven

Een andere mooie optie zijn betoonlook tegels. Deze variant kan een ruimte een industriële uitstraling geven, zoals de oude magazijnpanden van vroeger. Een stijl die momenteel erg populair is en in menig huis te zien is. Ook op het gebied van betoonlook tegels is uit veel verschillende soorten te kiezen. Voor interieurs met een strakke stijl zijn betonlook tegels met een lichte tint een mooie aanvulling, terwijl dergelijke tegels met een roodachtige kleur voor een warme uitstraling zorgen. Betonlook tegels vormen in veel woningen een stijlvolle aanvulling op het interieur. De tegels naar uw voorkeuren en wensen zijn gegarandeerd bij Tegeloutlet Kroon in Meerkerk te vinden.