Elektrisch Vervoer
Image default
Beauty en verzorging

Kom langs bij de kapsalon in Laren

Het is altijd een goed idee om langs te gaan bij onze kapsalon in Laren. Wanneer je haren wat extra’s nodig hebben kan het zeker geen kwaad om een bezoekje bij ons te brengen. Maar ook wanneer je gewoon simpel geknipt wilt worden is het een goed plan om dat door ons te laten doen. Uiteraard kan je bij ons ook je haar laten verven. Wat je ook met je haar wilt laten doen, bij ons kan het. Je kan het natuurlijk ook laten doen door een andere kapsalon in Laren, maar bij ons weet je zeker dat je persoonlijke aandacht zult krijgen. Dat is namelijk iets wat bij ons hoog in het vaandel staat, persoonlijke aandacht. Tijdens het knippen hebben we echt oog voor jou en je haar. Om die reden plannen we al onze afspraken één op één zodat we jouw haar onze volledige aandacht kunnen geven.

Kom in de avond

Het kan zo zijn dat je overdag druk bent met werk, of met andere bezigheden. Wat er dan ook voor zorgt dat je overdag druk bent, dat maakt niet uit. Want bij onze kapsalon in Laren is het mogelijk om in de avond een afspraak te plannen. Daardoor is het voor iedereen mogelijk om een bezoek te brengen aan onze kapsalon in Laren. Welk tijdstip je dan ook prefereert, bij ons is het mogelijk. Het maakt dus niet uit of je in de ochtend, middag of avond komt, wij staan voor je klaar.

Een afspraak maken

Kan je wel weer een knipbeurt gebruiken? Maak dan nu direct een afspraak bij onze kapsalon in Laren. Een afspraak maken kan je doen door telefonisch contact op te nemen of door een mailtje te sturen. Voor vragen over onze kapsalon in Laren kan je ook gerust contact opnemen.