Elektrisch Vervoer
Image default
Auto's en Motoren

Luxe & goedkope Rijschool Delft

Rijschool Delft laat zich zeker merken in de branche van Rijscholen. De rijschool heeft alles wat de andere rijscholen ook aanbieden, maar met een volle schep er bovenop! Laten we het eerst hebben over de luxueuze gedeelte. Je kunt je rijlessen volgen in een Range Rover, Volkswagen, Volvo of een Mercedes. De lesauto’s zijn allemaal gloednieuw en voorzien van de nieuwste technologie. Het zijn allemaal auto’s waarmee je kunt pronken bij je vrienden en kunt zeggen: Hierin volg ik mijn rijles, mijn droom is om zelf ook zo een auto te hebben! 

De rijlessen zijn goedkoop, ondank dat je kunt rijden in luxueuze lesauto’s en de rijlessen van kwaliteit zijn. Wie zegt dat kwaliteit duur moet zijn? Rijschool Delft laat zien dat het ook anders kan.

 

Examengerichte rijlessen

De rijlessen zijn examengericht. Tijdens de rijlessen beoefen je de examenroutes van het CBR. Hierdoor stijgt de kans op slagen enorm. Bovendien krijg je een volledige begeleiding van A tot Z. Het is een rijschool met meer dan 11 jaar ervaring. Die weten onderhands wel hoe het inelkaar zit en wat CBR van je verwacht. 

 

Geen wachttijden

Er zijn meerdere rijinstructeurs aanwezig. Je kunt rijlessen volgen in de avonden en in het weekend. Daarom hoef je je geen zorgen te maken over lange wachttijden. Je kunt direct er starten. Ook is er bij Rijschool Delft altijd plek voor een examen. Bij de meeste rijscholen kan het wel een maandje duren totdat ze een afspraakje hebben ingepland voor het examen bij het CBR. Bij turbodrive.nl werkt het op een flexibele manier. 

 

Voordelige lespakketten

De lespakketten zijn goedkoop en inclusief praktijkexamen. Bij Rijschool Delft krijg je waar voor je geld. Ze zijn niet alleen soepel met de werktijden, maar ook met de betalingen. Het is namelijk mogelijk om je lespakket te betalen in termijnen. Het is een rijschool met een hoog slagingspercentage. Dat komt niet alleen door de kwalitatieve, unieke lesmethode en examengerichte rijlessen, maar ook door de vriendelijke sfeer en de flexibiliteit. Je volgt je rijlessen met plezier!

 

Flexibele rijschool

De flexibiliteit van Rijschool Delft heb je al kunnen merken onder de voorgaande kopjes. Daarnaast wordt je ook thuis opgehaald en thuis afgezet voor en na je rijles. Vele rijscholen doen dit al. Echter, doen ze bij Rijschool Delft meer dan andere rijscholen. Je kunt er namelijk opgehaald van een ander locatie en na je rijles weer worden afgezet op een x locatie. Stel je voor: Je wordt van je school opgehaald voor al je klasgenoten in een dikke Range Rover. Je kruipt achter het stuur en gaat er wegrijden. Na je rijles zet je jezelf af op je bijbaantje of op een afspraakje. Het is allemaal mogelijk. Ze doen er totaal niet moeilijk over. Ook houden ze rekening met de corona. Je kunt coronaproof leren rijden bij Rijschool Delft.