Verrijk uw interieur met mooie houten vloeren

Elektrisch-vervoer

Bedrijven ,

Wilt u het interieur in uw woning een flinke upgrade geven, kies dan voor mooie houten vloeren. Hout is een fraaie ondergrond waar u naar hartenlust mee kunt combineren. Of u nu van strak en modem, romantisch of klassiek houdt, iedere interieurstijl laat zich moeiteloos met fraaie vloeren van hout combineren. Het handige is ook dat u zonder problemen een ander bankstel of andere eethoek kunt kopen die ook weer perfect bij uw vloer past. In een goed gesorteerde vloerenwinkel kunt u een keuze maken uit tientallen soorten vloeren, voor zowel de woonkamer als een werkkamer of slaapkamer.

Het hout kan op verschillende manieren worden bewerkt

Houten vloeren zijn vooral zo veelzijdig omdat het hout op verschillende manieren kan worden bewerkt. Het hout kan onbewerkt worden gelegd, maar u kunt ook kiezen voor een white wash. Het hout wordt dan een stuk lichter, ideaal voor een modern interieur. Houdt u meer van donkere tinten dan kan het hout worden geolied of gelakt. Dit zorgt tevens voor een goede bescherming tegen krassen en putten. Uiteraard zijn er ook verschillende houtsoorten met ieder hun eigen kleur en charme. Kersenhout is donker van kleur, beukenhout is juist licht. Waar u ook voor kiest als u een vloerenwinkel bezoekt, het wordt vast en zeker een smaakvolle vloer.

Gemakkelijk online uw nieuwe vloer uitzoeken

Wilt u alvast een eerste indruk van uw nieuwe houten vloeren dan kunt u die nu ook online uitzoeken. Op de website van Van der Heijden Vloeren vindt u voorbeelden van verschillende vloeren. Maar in het echt zien is uiteraard ook mogelijk in de vloerenwinkel in Oss. U kunt ook online een offerte aanvragen voor een prijsindicatie. Als u de showroom bezoekt wordt ook daar een prijsberekening voor u gemaakt zodat u weet waar u aan toe bent. De vloer wordt voor u op maat gemaakt en deskundig gelegd. Ook voor advies over het onderhoud kunt u uiteraard bij dit bedrijf terecht.

You May Also Like..

Elektrisch-vervoer

Schildersbedrijf in Hengelo inschakelen voor een schilderbeurt

Bent u opzoek naar een goed schildersbedrijf in Hengelo die het uiterlijk van uw huis of bedrijfspand kan veranderen. Dan […]

Grondige schoonmaak van je huis

Iedereen met een huis of appartement kent het wel. Een of twee keer per week maak je elke ruimte in […]

Elektrisch-vervoer

Handige tips voor het reduceren van stroomgebruik

  Te veel stroom verbruiken is niet goed voor het milieu en voor de portemonnee. Hier zijn wat tips voor […]