Elektrisch Vervoer
Image default
Aanbiedingen

Betaalbare en functionele raambekleding voor op het kantoor

De raambekleding die je voor het kantoor kiest moet strak, slim en mooi zijn, niet dramatisch maar toch mooi genoeg om een goeie indruk achter te laten op de bezoekers en de werknemers. Afgezien daarvan moeten ze betaalbaar zijn en voor een goede verlichting kunnen zorgen voor een comfortabele werkomgeving. Moderne kantoren hebben meerdere grote en uitgestrekte ramen. Ze strekken zich uit over grote delen van de muur om een overvloed aan natuurlijk licht in de ruimte binnen te laten. De werkruimte moet vrolijk zijn en veel energie geven, en deze prachtige ramen doen dat uitstekend. Maar ze aankleden kan een uitdaging zijn want het betekent een enorme investering. Dus als het rolgordijn of de zonwering die je kiest duur is, dan kost dat de bedrijfskas een aanzienlijke som geld, wat misschien niet haalbaar is. Een betaalbare, duurzame en functionele raamdecoratie is wat we zoeken voor een kantoorruimte. Hier onder een aantal opties die betaalbaar en functioneel zijn.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn de laatste jaren in populariteit toegenomen. Ze zijn fantastisch in het weerkaatsen van warmte, bieden schitterende lichtregulering en privacy. Door de lamellen te verstellen kun je bepalen hoeveel licht je in je kantoorruimte wilt. Ze zijn uiterst duurzaam, vocht- en krasbestendig, zodat ze zelfs in badkamers geïnstalleerd kunnen worden. Het belangrijkste is dat ze een betaalbare oplossing zijn, want ze zijn heel zakvriendelijk. Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in een brede optie van kleuren, waardoor ze naadloos passen bij de huiselijke inrichting van je kantoorruimte. Ze werken uitstekend als kantoorjaloezieën, die de ramen een strak en gestroomlijnd uiterlijk geven.

Rolgordijnen

Rolgordijnen geven een minimalistische en eigentijdse uitstraling aan de ruimte. Deze rolgordijnen worden geleverd met een recht enkel stuk stof, zonder plooien en vouwen. Ze geven een strak en slim uiterlijk aan de ramen. Je kunt kiezen uit een heleboel opties stoffen, van transpatent tot lichtdoorlatende en verduisterend, afhankelijk van je behoefte aan lichtregeling en -blokkering. Je kunt genoegen nemen met wat subtiele prints en texturen voor de kantoorruimte of kiezen voor wat kleurige stof om het kantoor een vrolijke sfeer te geven. Ze zijn perfect voor de ramen van je bedrijfskantoor en zijn ook relatief betaalbaar.

Plisségordijnen

Als je kantoor in een streek ligt waar strenge winters voorkomen, dan heb je betere isolatie voor je ramen nodig. Omdat kantoren grote brede ramen hebben is de dreiging van energieverlies en warmteverlies heel reëel. Door de glazen ramen kan warme lucht gemakkelijk uit de ruimte ontsnappen, waardoor het verwarmingssysteem van je kantoor onder druk komt te staan. Honingraat plisségordijnen zijn de best isolerende raambekleding op de markt en uiterst energiezuinig. Ze zijn verkrijgbaar in een een grote hoeveelheid van kleuren en stoffen, waardoor ze een populaire keuze van raambekleding voor kantoren zijn.

Kunststofhouten jaloezieën

Dit is een fantastische keuze van raambekleding voor een kantoorruimte. Houten jaloezieën zijn prachtig en uiterst elegant, maar ze zijn ook erg duur. Kunststof houten jaloezieën lijken op houten jaloezieën met de typische houtbeitsen, maar zoals de naam al zegt zijn ze geen echt hardhout. Kunststof houten jaloezieën zijn zeer duurzaam, vochtbestendig en gaan lang mee. Ze zijn een budgetvriendelijke vervanger van echt houten jaloezieën. Ze geven je kantoorruimte een elegante, traditionele en aardse uitstraling.

Kunststof jaloezieën

Kunststof jaloezieën zijn een andere praktische oplossing voor je kantoorramen. Ze geven je ramen een stijlvolle en moderne uitstraling met hun slimme vormgeving. Het kunststof materiaal verleent de jaloezieën duurzaamheid en is bestand tegen vuur, stof, krassen, vlekken, deuken en vochtigheid. De lamellen kunnen ingesteld worden om de lichtinval te regelen en ze sluiten biedt maximale lichtblokkering en privacy. Ze kunnen aangepast worden aan de eisen van je kantoorruimte en zijn ook een uiterst betaalbare optie.

https://www.raamdecoratie.com