Elektrisch Vervoer
Image default
Meubels

De meubels op maat passen in jouw inrichting

Het bestellen van passende meubels op maat kan je interieur een enorme boost geven. Hierdoor kan je kijken naar alles wat er goed passend is in hetgeen waar jij voor staat en waar jij je prettig in voelt. Je hoeft geen rekening te houden  met de maten die al voor je zijn voorgekauwd bij een standaard lade kastje of tafel, maar je kunt de meubels juist zo laten maken, dat het goed aansluit aan de ruimte waar jij van plan bent deze meubels in te gaan plaatsen. De meubels op maat worden allemaal gemaakt door een echte expert op het gebied. De vakmensen werken hier hard aan en zorgen dat er een fantastisch resultaat wordt bereikt waar de klanten iedere keer weer erg tevreden over zijn. Het hebben van een uniek meubelstuk in je huis wordt door hen mogelijk gemaakt.

Ontwerp

Het bestaande interieur staat meestal centraal in het maken van een ontwerp, maar daarnaast natuurlijk ook de wensen en de behoeften die je hebt met betrekking tot de tafel. Wil je bijvoorbeeld dat de tafel in een ronde of een ovale vorm wordt gemaakt of heb je liever een rechthoekige tafel waar je met meer mensen aan kunt zitten. Wat je wensen en je behoeften ook zijn, het maken van de meubels op maat wordt precies zo gedaan dat jij hier wat aan hebt en ook echt blij mee bent.

Betrokken bij het proces

Het voordeel van de meubels op maat die je hier kunt laten maken, is dat je ten alle tijden welkom bent om te kijken bij het proces van het meubelstuk dat je hebt laten ontwerpen en wat wordt gemaakt. Daarnaast wordt er ook wekelijks een update gestuurd naar je mail, zodat je een foto kunt zien van het meubelstuk dat voor jou wordt geproduceerd. Je wordt erbij betrokken.