Elektrisch Vervoer
Image default
Bedrijven

DSA Logistiek, voor vervoersdiensten binnen Europa

Met 12 verschillende vestigingen verspreid over heel Nederland, maakt DSA Logistiek het mogelijk om voor ieder bedrijf zijn vervoersdiensten te verzorgen. Dit gaat allemaal op een professionele, snelle en vooral op een betrouwbare manier. DSA Logistiek is namelijk gecertificeerd, maar ze zijn ook aangesloten bij de NIWO en Erkend Koerier. Met een NIWO-Eurovergunning mag dit bedrijf goederen vervoeren die zwaarder zijn dan 500 KG. Hierdoor is elke zending mogelijk bij DSA Logistiek. 24 uur per dag en 7 dagen per week is dit koeriersbedrijf bezig met hun diensten, waarbij ze altijd rekening houden met de wensen van hun klanten. Alles is dan ook mogelijk bij DSA Logistiek, waardoor ze erg flexibel zijn. Ze zijn het namelijk gewend om snel te handelen. Is er sprake van een spoedtransport? Dan kunnen ze door middel van de vele vestigingen, binnen 45 minuten op de stoep staan om de zending op te halen. Ze zorgen er vervolgens voor dat de zending binnen de gewenste tijd wordt afgeleverd op de gewenste bestemming. Het maakt niet uit waar de zending uit bestaat, zo kan dit bedrijf er ook voor zorgen dat er kerstpakketten onbeschadigd worden afgeleverd op een locatie naar wens. En ja, dit kan ook in Rome zijn, of in Barcelona. Dit koeriersbedrijf vervoerd goederen namelijk zowel binnen Nederland als binnen Europa. En door hun uitgebreide wagenpark, zijn ze veel meer dan alleen een koeriersbedrijf. Welke koeriersdiensten heeft dit bedrijf allemaal?

Koeriersdiensten van DSA Logistiek

Naast spoedtransport en het verzenden van kerstpakketten, verzorgt dit bedrijf ook andere koeriersdiensten zoals ADR transport, medisch transport en koeltransport. Daarnaast bieden ze ook de optie voor warehousing bij DSA Logistiek. Dit is handig als er opslagruimte nodig is voor bepaalde goederen. Dit kan tijdelijk of permanent zijn. DSA Logistiek slaat alle spullen professioneel op, in een magazijn in de buurt wat mogelijk gemaakt wordt door de vele vestigingen. Daarnaast houden ze het voorraadbeheer bij in hun systeem, zodat er altijd een betrouwbaar inzicht is op de voorraad. Ook is distributie een optie bij DSA Logistiek. Echt niets is onmogelijk bij dit bedrijf, ze bieden namelijk altijd logistieke oplossingen. Hun eigen woorden zijn dan ook dat ze elke uitdaging aankunnen. Om gebruik te maken van de diensten van DSA Logistiek, is het mogelijk om via hun website een offerte aan te vragen. Met de juiste afmetingen van de zending kan er gelijk een offerte op maat worden gemaakt. Voor direct contact met dit bedrijf, zijn ze ook telefonisch te bereiken. Per vestiging is er een ander telefoonnummer bekend, zodat iedereen zo snel mogelijk en op de juiste manier geholpen kan worden. Waar de 12 vestigingen te vinden van zijn DSA Logistiek, dat kun je hieronder lezen.

Vestigingen DSA logistiek koeriersbedrijf

Waar zijn de 12 vestigingen van dit koeriersbedrijf te vinden? Dat lees je hieronder.

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Wolvega
 • Emmeloord
 • Harderwijk
 • Nijmegen
 • Friesland
 • Enkhuizen
 • Ochten
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Tiel

Door de vele verschillende vestigingen verspreid over heel Nederland is dit bedrijf behoorlijk flexibel. Ze kunnen hun koeriersdiensten namelijk door heel Nederland (en Europa) aanbieden en ze zijn dan ook een logistieke partner op alle transportgebieden. De koeriersdiensten van dit bedrijf zijn dan ook voordelig, en worden professioneel uitgevoerd. De koeriers hebben ervaring in dit vak, en ze zorgen er altijd voor dat de zendingen op de juiste manier op de gewenste bestemming aankomen. Door de flexibiliteit, de betrouwbaarheid en de vele diensten die dit bedrijf aanbiedt, is DSA Logistiek een logische keuze voor veel bedrijven. Ze doen er alles aan om een logistiek probleem op te lossen, geheel naar de wens van de klant. Overigens zijn ze ook 24/7 bereikbaar!

https://dsa-logistiek.nl/