Elektrisch Vervoer
Image default
Vervoer en transport

Een dienst genomen bij DeBusSpecialist

Wij hebben laatst geprofiteerd van een dienst bij DeBusSpecialist. Het leek ons namelijk een leuk idee om iets met de familie te gaan doen. Maar we hebben wel een paar oudjes tussen zitten die slecht ter been zijn en ook niet meer extreme activiteiten en afstanden kunnen afleggen. Daarom leek het een goed idee om een speciale bus in te huren voor hen, zodat ze ook gewoon mee kunnen naar de activiteit die we hebben gepland voor de hele familie.

Wat is het aanbod van DeBusSpecialist?

We hadden in het begin nog nooit gehoord van DeBusSpecialist en we wisten ook niet eens waar we moesten beginnen met een midi busje huren. Het klinkt misschien overdreven, maar we hebben een erg grote familie. Daarom kunnen we ook niet met verschillende auto’s gaan want dat wordt dan veel te veel. Na een tijdje zoeken op het internet vond ik het bedrijf DeBusSpecialist al snel via Google. Ze hebben daar een divers aanbod aan verschillende wagens die je daar kan huren voor een goede prijs. Alleen helaas kwam er nog een probleem erbij kijken. Voor al deze busjes had je een speciaal rijbewijs voor nodig en niemand in de familie had deze. 

Een fijne dienst en goede service

Nadat we een beetje op de site hadden gekeken, hadden we een offerte eruit gestuurd voor een specifieke bus waar iedereen in zou kunnen. Daarbij hebben we bij de overige reacties gevraagd of het misschien mogelijk was om een chauffeur bij hun te kunnen huren. We kregen daar snel reactie op en het antwoord was ja, dat was mogelijk. Hierdoor hebben we alles gewoon kunnen regelen terwijl de derde partij het vervoer voor de ouderen regelt. Het was een mooie en schone bus. We konden daar makkelijk met veel mensen in en de chauffeur was ook erg aardig. Samen hebben we echt een leuke dag ervan gemaakt.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over het wagenpark van DeBusSpecialist of naar de andere diensten die zij aanbieden? Bekijk dan eens de website via www.debusspecialist.nl voor meer informatie over het assortiment en meer.