Elektrisch Vervoer
Image default
Onderwijs

Een taaltraining aangepast aan uw wensen

The Square Mile is een Nederlands instituut dat zakelijke taalcursussen aanbiedt. Presenteren in het Spaans, technisch Engels spreken, zakelijk mailen in het Italiaans? U leert het of perfectioneert het bij dit taalinstituut.

Stel u doet sinds een aantal weken zaken met Rusland. De communicatie verloopt in het Engels en dat is eigenlijk niet ideaal. Voor beide partijen is dit niet de moedertaal. U moet zoeken naar woorden en twijfelt soms of u uw gesprekspartner wel goed begrijpt. Een in company of online zakelijke taaltraining Russisch is de oplossing. U leert de belangrijke basiselementen van de Russische taal én cultuur. Net als Duits heeft de Russische taal veel grammaticaregels. Het is een lastige taal om te leren vanwege het cyrillische schrift en de uitspraak. De oorsprong ligt in het Glagolitische alfabet dat dateert uit 862 / 863. De vorm van de tekens, gliefen genoemd, zijn terug te leiden naar Griekse letters. Het cyrillisch alfabet wordt niet alleen gebruikt in het Russisch. Andere talen met dit alfabet zijn Bulgaars, Kazachs, Kirgizisch, Macedonisch, Mongools, Montenegrijns, Oekraïens, Russisch, Servisch, Tadzjieks en Wit-Russisch. Bent u nog helemaal niet bekend met het Russisch dan kiest u voor de basiscursus, niveau 1 (A1). U kunt uw kennis later eventueel uitbreiden met zakelijk Russisch A2, B1, B2, C1 en C2. Aanvullend biedt The Square Mile de volgende trainingen aan:

  • zakelijk Russisch voor ondersteunend personeel;
  • zakelijk Russisch correspondentie en email;
  • zakelijk Russisch voor helpdeskmedewerkers.

Binnen al die niveaus worden de onderwerpen aangepast worden aan eisen die in uw branche spelen. In de financiële sector worden immers andere woorden gebruikt dan in de tuinbouw. De gezondheidszorg heeft zo zijn eigen jargon, evenals de offshore.

The Square Mile heeft klanten verspreid over het land. Daar zitten grote en kleine bedrijven bij, (semi)overheidsinstellingen en non-profit organisaties. Het aantal deelnemers varieert van 1 tot 150. In de meeste gevallen wordt een zakelijke taaltraining online of incompany gegeven.

https://www.thesquaremile.nl/