Elektrisch Vervoer
Image default
Bedrijven

Winkelen in Maastricht

Maastricht heeft een heel groot winkelaanbod. Hier kun je jezelf als fervent shopper, heerlijk uitleven. Er is voor iedereen wel wat. Hier vind je zowel de bekende grote ketens als de kleine boetiekjes. Wil je al een beetje weten waar je zoal moet zijn? Lees hier dan over enkele interessante shopgedeeltes in Maastricht.

Klein en fijn

Wil je graag snuffelen in de sfeervolle boetiekwinkeltjes van Maastricht? Dan voel jij je waarschijnlijk erg op je gemak in het Stokstraatkwartier. Hier zijn diverse smaakvolle kleine winkeltjes in gezellige smalle straatjes.

Markt

Hou je van gezellige markten bezoeken? Dan kun je woensdag en vrijdag genieten van de honderden marktkramen op de markt. Voor eten kun je vooral goed terecht op de woensdagmarkt. Gaat het jou meer om kleding? Dan is de vrijdagmarkt voor jou de beste markt.

Shoppen als het regent

Natuurlijk kun je met minder mooi weer ook prima winkelen in Maastricht. Zo heb je bijvoorbeeld meer overdekte winkelcentra zoals: Entre Deux en Mosae Forum. Het maakt een druilerige dag net weer wat kleurrijker.

Entre Deux ligt tussen de markt en het vrijthof in. Hier vindt je boekhandel Dominicanen. Een zeer unieke en grote boekhandel die zeker indruk op je zal maken. Ben je een echte boekenliefhebber? Dan kun je deze winkel eigenlijk niet overslaan… Verder vind je in Entre Deux vooral ook bekende kledingmerken zoals Only en VILA.

Winkelcentrum Mosae Forum biedt niet alleen leuke winkels, er zijn ook diverse leuke horecagelegenheden. Welke winkels zijn er zoal? Denk dan aan bijvoorbeeld vanHaren, SissyBoy en de Kruidvat. Moet je even bijkomen van al dat winkelen? Dan zit je in het winkelcentrum prima op jouw plek, er zijn genoeg plekken voor een broodje en een goede koffie.

Terrasje

Is het juist mooi weer? Dan is het leuk om naar het Vrijthof te gaan. Dit is het grootste plein van Maastricht. Hier worden dan ook vaak diverse evenementen georganiseerd. Heerlijke gerechten eten en daarbij genieten van het uitzicht op de prachtige bekende ST. Servaasbasiliek.

Maastricht taxi

Ben je moe en voldaan? Geniet van de Maastricht taxi. De Maastricht taxi weet de beste routes. Bovendien brengt de Maastricht taxi jou weer comfortabel thuis. Dat hebben jouw voetjes na al dat winkelen wel verdient.

https://taxiforevermaastricht.nl/