Elektrisch Vervoer
Image default
Dienstverlening

Een woning ontruimen is soms erg emotioneel

Een woning ontruimen kan een emotionele gebeurtenis zijn. Denk bijvoorbeeld aan het leeg halen van het ouderlijk huis als de laatste ouder is overleden of is opgenomen in een verpleeghuis. Sommige mensen kunnen dit niet aan en laten daarom de woningontruiming over aan een professioneel bedrijf. En daar is niets mis mee, want deze bedrijven doen dit werk met respect en bovendien zeer efficiënt. U kunt uiteraard afspraken maken over wat er precies moet gebeuren. U kunt namelijk ook gebruik maken van aanvullende diensten. Zo kunt u bijvoorbeeld de tuin laten snoeien of vloerbekleding laten verwijderen. Een woning ontruimen kan indien nodig op zeer korte termijn worden gerealiseerd.

Woning ontruimen en laten reinigen bij overlijden

Wanneer iemand dood in zijn woning wordt gevonden en zeker als het stoffelijk overschot daar enige tijd heeft gelegen is dat erg confronterend. U kunt in zo’n geval voor de woningontruiming en het grondig laten reinigen van de lijkvindplaats gebruik maken van een professioneel bedrijf. U hoeft dit dan niet zelf te doen en u bent er dan van verzekerd dat de woning schoon en zonder sporen van wat er zich heeft voorgedaan wordt opgeleverd. De woning kan vervolgens gewoon verkocht worden of opnieuw verhuurd. Uiteraard kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten van deze service gebruik maken. Voor het grondig reinigen van de woning na lijkvinding wordt uiteraard vooraf een prijsopgave gegeven. De woning ontruiming gebeurt indien nodig in samenspraak met de politie, bijvoorbeeld bij vermoeden van een misdrijf.

Een betrouwbaar bedrijf voor goede woningontruiming

Wilt u een woning ontruimen waar speciale service voor nodig is, zoals grondige reiniging, dan is het soms niet haalbaar of erg emotioneel om dit te doen als het naaste familie betreft. In zo’n geval doet u een beroep op Woningontruiming Regionaal. Dit bedrijf werkt in diverse delen van het land, een overzicht is te vinden op de website. U kunt contact met hen opnemen voor het professioneel laten ontruimen en reinigen van de woning en uiteraard ook voor het afvoeren van de inboedel.