Elektrisch Vervoer
Image default
Woning en Tuin

Egaline en primer vind je op Egaline Online

Heb je een ondervloer met oneffenheden erin? Dan is het slim om deze te egaliseren met egaline. Met deze egalisatiemortel krijg je een perfect vlakke ondervloer. Bij Egaline Online vind je diverse soorten Atlas egaline. Zoals de Atlas SAM 100 op gipsbasis voor een laagdikte van 5-30mm. Dit product is ideaal voor anhydrietvloeren. Ook is het geschikt voor parket, tapijt, PVC-vloeren en gietvloeren. Door de verwerkingstijd van 30 minuten kun je mogelijke fouten nog herstellen. De SAM 100 is een product van goede kwaliteit waardoor weinig kan op scheurvorming is en je lange tijd kunt genieten van een gladde ondervloer. Is je ondervloer op cement basis? Dan kun je de Atlas SMS 15 of de Atlas SMS 30 het best gebruiken.

Behangen of schilderen

Wil je de muur gaan behangen of schilderen? Voor een goede hechting van de afwerklagen kun je het beste een voorstrijkmiddel/primer gebruiken. Dit is vooral van belang bij zuigende en stoffige wanden. Met een voorstrijkmiddel vermijd je strepen, verf die afbladert of het loslaten van behang. Dit product is te gebruiken voor diverse oppervlakken zoals beton, metselwerk, gipsplaten, pleister en behangpapier. Voordat je de voorstrijk aanbrengt kun je het beste deze stof- en vetvrij maken.

Laten bezorgen of afhalen

Ben je een professional en heb je veel egaline nodig voor een groot project? Bij Egaline Online is het zeker mogelijk om grote bestellingen te plaatsen. Als je voor 15.00 uur een bestelling doet, wordt deze de volgende dag bezorgd. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestelling bij Egaline Online af te halen. Geef het aan ze door en zij zorgen dat de materialen voor je klaar staan.

Passend advies

Heb je advies nodig welk afwerkmateriaal voor jouw klus het beste is? De experts van Egaline Online voorzien je graag van passend advies. Je kunt ze bereiken via de mail: info@egaline.online of je kunt ze bellen op telefoonnummer: +31 168 22 10 01. Ze trachten binnen 4 uur jouw vragen te beantwoorden.

https://egaline.online/