Elektrisch Vervoer
Image default
Woning en Tuin

Alles wat u moet weten over Cinema Wall

De cinemawall trend die de laatste tijd social media en interieurdesign heeft overgenomen. Hoewel bioscoop muren een relatief nieuw concept zijn dat recentelijk aan populariteit heeft gewonnen, bestaan ​​ze al een tijdje. Maar wat is een bioscoop wand precies en kan deze in een woning worden gebouwd? Lees verder om meer te weten te komen.

Wat is een bioscoop muur?

In eenvoudige bewoordingen zijn dit muren die zijn ontworpen om uw tv te houden, extra media-apparatuur (inclusief gameconsoles en luidsprekers) en een elektrisch vuur.

Wat voor soort vuur kun je in een bioscoop muur hebben?

Elektrische haarden zijn perfect voor dit type opstelling. Dit komt omdat ze de zorg over warmte schade aan uw tv wegnemen. Sommige bioscoop wanden hebben ook de optie van sfeerverlichting, die kan worden gekozen met een LED Mood Lighting-systeem dat eenvoudig rond een tv kan worden geplaatst. Dit geeft een gevoel van kleuren die passen bij de instelling op de onderstaande open haard.

Hoe een bioscoop muur wordt gebouwd

Een bioscoop wand wordt meestal opgebouwd uit een noppen wand. In feite steekt de noppen muur in de ruimte uit zoals een typische boezem zou doen. Meestal wordt een houten frame en gipsplaat gebruikt om het te bouwen. Uitsparingen in het frame zijn speciaal gemaakt voor de grootte van de tv en elektrische haard die erin wordt geplaatst. Om ervoor te zorgen dat de apparaten worden aangesloten en vervolgens op hun plaats worden geschoven, wordt al het elektrische werk naar de achterkant van de stijlmuur geleid. Een van de belangrijkste voordelen van elektrische haarden aan de muur en aan de muur opgehangen tv’s is de strakke afwerking en het ontbreken van lelijke snoeren.

Voordeel van een bioscoop muur

De mogelijkheid tot ruimtebesparing is een van de voordelen van een bioscoop wand. Ja, het zal een deel van uw vloeroppervlak in beslag nemen om een ​​noppen muur te installeren waar er nog geen is. Een bioscoop wand neemt echter niet veel meer ruimte in beslag dan een tv-meubel en bevat de tv en een open haard netjes. Bovendien hoeft uw nieuwe muur niet zo diep te zijn als een typische boezem. Dit komt omdat elektrische haarden en televisies vaak slank zijn. Nog meer opbergruimte kan worden toegevoegd door rekken en kasten te integreren in het ontwerp van uw bioscoop wand.