Elektrisch Vervoer
Image default
Auto's en Motoren

Elektrische vervoer? Elektrisch fiets!

Wanneer u op stap wilt gaan, maken elektrische fietsen het minder moeilijk om verder te gaan dan u normaal te voet of misschien een normale fiets zou willen. Elektrische fietsen bieden ook het dubbele voordeel van het aanbieden van gezonde, dagelijkse oefeningen bij het verminderen van de vermoeidheid die een conventionele fietspad zou kunnen hebben. Ze komen in verschillende stijlen. Elektrische fietsen zijn niet alleen gemaakt voor de lol, maar het kan ook voordelen hebben voor andere mannen en vrouwen.

Natuurlijk is het zo dat een elektrische fiets niet de goedkoopste type fiets is, maar je zult verstelt zijn over de mogelijkheden en voordelen die een elektrische fiets heeft, zo heb je keuze uit een middenmotor, voorwielmotor of een achterwielmotor. Daarnaast kun je ook nog kiezen tussen elektrische fietsen met versnellingen of elektrische fietsen zonder versnellingen. We raden je aan om in ieder geval een proefrit te nemen zodat je kunt kijken of de elektrische fiets bij je past. Het is belangrijk dat je ook de framemaat/lengte controleert voordat je een elektrische fiets koopt.

  • 153 – 169cm? Framemaat moet 48 cm en lager zijn.
  • 159 – 170cm? Framemaat moet 49 cm zijn.
  • 160 – 172cm? Framemaat moet 50 cm zijn.
  • 162 – 174cm? Framemaat moet 51 cm zijn.

Misschien wil je gewoon een normale fiets kopen bij een fietsenwinkel, toch raden we je aan om ook eens deze elektrische fietsen van premiumbikes te bekijken. Er zitten namelijk hele goede deals tussen! Zo heb je al een elektrische fiets voor onder de €1000,- en is de levertijd supersnel, is de verzending gratis en krijg je je geld terug als je niet tevreden bent over de elektrische fiets.