Elektrisch Vervoer
Image default
Vervoer en transport

Ga fulltime aan de slag als chauffeur in Limburg

Heb je je rijbewijs voor vrachtwagenchauffeur gehaald? Dan wil je hier natuurlijk gebruik van maken. Ga daarom aan de slag als chauffeur in Limburg. Schrijf je in voor de flexibele uitzendpoules en wie weet rijd jij binnenkort rond door heel Nederland. Regelmatig zijn de opdrachtgevers van Transflexion op zoek naar een chauffeur die fulltime aan de slag wilt in de omgeving van Limburg. Houd daarom de website van de specialist in de gaten en solliciteer direct wanneer je een leuke vacature ziet.

Flexibel werken als chauffeur in Limburg

Wanneer je je aanmeldt bij Transflexion weet je dat je flexibel te werk gaat. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om voor verschillende transportbedrijven te werken of voor één specifiek bedrijf. Geen een dag is hetzelfde. Zit je toch niet helemaal op je plaats? Dan doet de specialist er alles aan om voor jou de juiste baan te vinden. Vaak start je met een tijdelijk contract wat snel uitgroeit tot een vaste baan. Laat je persoonlijke gegevens achter en schrijf je in. Dan wordt je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek op het kantoor van de specialist. Wanneer start jij als chauffeur in Limburg?

Ik ben op zoek naar een chauffeur in Limburg

Heb je je eigen transportbedrijf en ben je daarom op zoek naar een nieuwe chauffeur die in Limburg wilt rijden? Ook dan ben je bij Transflexion aan het juiste adres. Wie jouw team ook komt versterken, je bent er altijd van verzekerd dat de nieuwe medewerker goed geschoold is en over de nodige ervaring beschikt. Van personeel tot juridisch advies tot het uitbesteden van de administratie. De specialist doet het graag voor jou. Vacature plaatsen? De specialist komt graag meer over jouw bedrijf te weten. Plan een persoonlijk gesprek in. Zo weet je zeker dat de nieuwe chauffeur uit Limburg of ergens anders aan al jouw eisen voldoet.