Elektrisch Vervoer
Image default
Bedrijven

Ervaren letselschade advocaat Den Haag

Heeft u een letselschade advocaat nodig om schade te claimen bij de tegenpartij? Dan is het prettig als u een ervaren advocaat heeft om u bij te staan. Het oplopen van fysiek letsel door toedoen van iemand anders kan verstrekkende gevolgen hebben. Zo kunnen de kosten die u kwijt bent aan geleden en toekomstige schade flink oplopen. Gelukkig kunt u de financiële schade verhalen op de tegenpartij. Dit kan een advocaat voor u regelen. Voor een goede letselschade advocaat Den Haag kunt u terecht bij Van Dijk advocaten.

Thomas van Dijk staat voor u klaar

Thomas van Dijk is gevestigd in Zoetermeer en staat samen met zijn collega’s voor u klaar. Gewapend met ruime ervaring en de juiste kennis gaat hij voor u aan de slag om een sterke zaak neer te zetten. Van Dijk advocaat heeft al vele letselschade slachtoffers bijgestaan in de afgelopen jaren. Zowel grote als kleine zaken pakt hij serieus aan, altijd rekening houdend met uw situatie. In het kantoor van Van Dijk is alle benodigde kennis aanwezig. Indien er specifieke kennis nodig is op het gebied van Arbo recht of op medisch vlak, dan kan Van Dijk terecht bij specialisten die hier verstand van hebben.

Geen oplossing, geen kosten

Letselschade advocaten werken op basis van het no-cure-no-pay principe. Dit houdt in dat u niet voor de verrichtte diensten hoeft te betalen wanneer u geen schadevergoeding ontvangt van de tegenpartij. Dit maakt het ook voor mensen met minder financiële middelen mogelijk om de hulp van een advocaat in te schakelen in het geval van letselschade. U loopt immers geen risico om kosten te moeten betalen terwijl u niets terug ontvangt. Wilt u weten wat letselschade advocaat Van Dijk voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op, of meldt direct uw zaak online aan.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/