Elektrisch Vervoer
Image default
Dienstverlening

Gebruik een omsnoeringsmachine voor het vlot inpakken van pakketten

U kunt voor het snel en eenvoudig inpakken van pakketten gebruik maken van een omsnoeringsmachine. Steeds meer bedrijven leveren hun producten vanuit een webshop. Al deze pakketten moeten verstuurd en bezorgd worden door diverse vervoerders. Tijdens transport wordt er soms flink gegooid en gesmeten met de dozen. Als u een omsnoeringsmachine gebruikt kunt u een doos stevig sluiten en is de kans op beschadiging tijdens het transport meteen een stuk kleiner. Zorg er daarnaast altijd voor dat u kwetsbare spullen goed inpakt in bijvoorbeeld piepschuim of gebruik zogenaamde luchtkussens om producten tegen beschadiging onderweg te beschermen.

Voorkom klachten over beschadigde zendingen

Klachten over uw bedrijf zijn altijd schadelijk voor uw reputatie. Als er regelmatig geklaagd wordt over bestellingen die mensen bij u doen dan zal dat zeker gevolgen hebben voor het aantal leveringen dat u kunt doen. Zorg er dus voor dat pakketten altijd in goede staat op hun bestemming aankomen. Gebruik stevige dozen die tegen een stootje kunnen en sluit ze met een deugdelijke trekband om te voorkomen dat de verpakking onderweg al open scheurt en de inhoud beschadigd raakt of onvolledig aankomt. Een omsnoeringsmachine kan u daarbij veel werk uit handen nemen. In een paar tellen zorgt u voor een degelijke verpakking en is uw pakket verzendklaar.

Maak nu kennis met een handige omsnoeringsmachine

Wilt u ook gebruik maken van zo’n handige omsnoeringsmachine door middel van een omsnoeringsset? U kunt hem nu gratis uitproberen. Neem contact op met Fixpack Verpakkingstechniek en maak direct een afspraak voor een proefplaatsing. U krijgt dan een handige machine voor het omsnoeren van dozen een hele week gratis op proef. U kunt het apparaat op uw gemak uitproberen en ontdekken of dit voor u een handige manier van verpakken is. De machines zijn verrijdbaar en instelbaar voor diverse maten band. U krijgt bij sommige modellen gratis rollen band cadeau zodat u meteen aan de slag kunt. U stelt zelf in hoe strak de band moet zitten en uiteraard krijgt u hierover instructie als het apparaat bij u wordt geplaatst. Voor al uw vragen kunt u terecht bij de klantenservice en u kunt rekenen op een deskundige eigen technische dienst.