Haar doneren? Dit zijn de eisen

Elektrisch-vervoer

Dienstverlening

Helaas zijn er veel vrouwen in Nederland met borstkanker. Zij kunnen jouw steun goed gebruiken. Wanneer je gezond bent, sta je er niet altijd bij stil, maar je mag jezelf gelukkig prijzen met een prachtige bos haar. De Haarstichting is een initiatief voor financieel minder bedeelde vrouwen met borstkanker. Door hen een prachtige pruik te geven, kunnen zij zichzelf weer zijn. Wil jij jouw haar doneren? Houd dan rekening met deze twee eisen:

  • De lengte van je haar moet minimaal 30 centimeter zijn.
  • Het haar moet schoon en droog in een staart of vlecht opgestuurd worden.

Verder maakt het niet uit of je nu bruin, blond of rood haar wilt doneren. Alle kleuren zijn van harte welkom. Ook grijs haar of haar met highlights ontvangt De Haarstichting graag. Het haar wat je wilt doneren mag je opsturen naar:

De Haarstichting

Thomas Mannsingel 86

2553 DA Den Haag

Doneer je haar en deel je verhaal

Bij het haar dat je wilt doneren kun je een briefje toevoegen met je naam en e-mailadres. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en een bedankje via e-mail. Ook maak je kans op twee gratis kaarten voor het benefietconcert dat ieder twee jaar plaatsvindt. Zit er een mooi verhaal achter het doneren van jouw haar? Deel het en wie weet wordt het op de website van De Haarstichting geplaatst.

Haar doneren bij een van de 350 kapsalons

In Nederland zijn er zo’n 350 kapsalons waar jij gratis of tegen en zeer laag tarief jouw haar kunt doneren. Op de website van De Haarstichting zie je welke kapsalons er per provincie meedoen. Zo heb je binnen no time de dichtstbijzijnde kapsalon gevonden. Vertel de kapper van tevoren dat je jouw haar wilt doneren. Vaak wordt jouw haar dan in een vlecht of staart afgeknipt. Waar wacht je nog op?

You May Also Like..

Elektrisch-vervoer

Een expert in verzekeringen nabij Bergen op Zoom

Op sommige momenten in uw leven kunt u wel wat advies over bijvoorbeeld verzekeringen gebruiken. Zo kan het zijn dat […]

Elektrisch-vervoer

Haak ook eens aan bij speeddaten in Eindhoven met Search4Love

Wil jij graag speeddaten in Eindhoven maar weet je niet zo goed waar dit mogelijk is? Schakel gewoon de hulp […]

Kent u de voordelen van een PVC zeil op maat al?

Een PVC zeil is verkrijgbaar in iedere bouwmarkt. Maar dan bent u wel gebonden aan een zeil met standaardafmetingen. Een […]