Elektrisch Vervoer
Image default
Dienstverlening

De goedkoopste energieleverancier? Je ontdekt het hier

Energie in de vorm van stroom of gas. Elk huishouden heeft het nodig. Maar wist je dat veel mensen vaak te veel betalen voor deze energie? Doe de online check op de website van Welke Energieleverancier en kom erachter welke energieleverancier het goedkoopste voor jouw woonsituatie is. Hoe dit in zijn werk gaat? Je vult jouw postcode, huisnummer en woonsituatie in. Aan de hand van deze gegevens verschijnen de goedkoopste energieleveranciers bij jou in de buurt. Dankzij deze postcodecheck kun je tot wel €300,- per jaar besparen op jouw energiekosten. Klinkt goed, toch? Ontdek vandaag nog wat de mogelijkheden zijn.

Gratis overstapservice van de goedkoopste energieleverancier

Vaak is jouw nieuwe energieleverancier blij met jouw overstapkeuze. Daarom bieden veel energieleveranciers je een gratis overstapservice aan. Dit houdt in dat jouw huidige en nieuwe energieleverancier onderling jouw overstap regelen. Want zeg eerlijk, je zit er niet op te wachten om alle administratie erbij te pakken en verschillende telefoontjes te plegen. Oftewel, jij houdt tijd over voor andere zaken, terwijl jouw overstap zorgeloos geregeld wordt. Ben je overgestapt? Dan heb je 14 kalenderdagen bedenktijd en kun je altijd het team van Welke Energieleverancier om hulp vragen.

Investeren in zonnepanelen

Steeds meer huishoudens kiezen voor zonnepanelen. Met zonnepanelen bespaar je jaarlijks niet alleen op je energierekening, je profiteert nog van vele andere voordelen, zoals:

  • Het is een milieuvriendelijke manier van energie opwekken
  • Je woning stijgt in waarde
  • Je betaalt minder energiebelasting op stroom
  • Het rendement van zonnepanelen is hoger dan de spaarrente

Kortom, genoeg redenen om voor zowel de goedkoopste als groenste energieleverancier te kiezen. Wanneer je start met het vergelijken van energieleveranciers, kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent in het aanschaffen van zonnepanelen. Bij het huren van de zonnepanelen is de installatie, het onderhoud en de verzekering inbegrepen. Heb jij de goedkoopste energieleverancier al gevonden?