Elektrisch Vervoer
Image default
Auto's en Motoren

Hoelang is één huurdag van een auto op Rhodos?

Wil jij een auto huren op Rhodos en vraag jij je af wanneer je de auto exact moet inleveren?

Dan is het handig om te weten hoelang een huurdag is van een auto. Dit verschilt uiteraard per autoverhuurbedrijf en hoeveel dagen je een auto huurt. De meeste autoverhuurbedrijven hanteren de standaard huurtijden aan voor een auto. Één standaard huurdag voor een auto op Rhodos is van 9:00 uur ochtend tot aan 20:00 uur avond. Wanneer je een auto voor 2 dagen huurt dan huur je dus de auto van 9:00 uur ochtend in de eerste dag tot aan 20:00 uur de volgende dag. Wil je de auto langer huren voor op de dag zelf alleen, dan komen er extra kosten bij. Bijvoorbeeld als je een auto wilt huren tot aan 3:00 uur nacht. Dit is vaak mogelijk, maar het autoverhuurbedrijf rekent hier extra kosten voor. Vaak is dit niet het volledige dag prijs. Om exact te weten wat je hiervoor zou moeten betalen kun je contact opnemen met de autoverhuurbedrijf. 

De prijzen voor het huren van een auto op Rhodos verschilt per maand. Het is seizoensgebonden namelijk. In augustus betaal je veel meer, dan wanneer je een auto huurt in mei. Tevens is het ook lastiger om tijdens je vakantie extra dagen bij te boeken vanwege de drukte. De autoverhuurbedrijf heeft een strakke planning tijdens de zomer. De huurauto wordt vaak de volgende dag meteen weer verhuurt aan een andere huurder. Hierdoor is het lastig om extra dagen bij te huren.

Het meest verstandige is om een auto voor minimaal 4-5 dagen te huren, dan weet je zeker dat je in ieder geval genoeg dagen de auto hebt om het eiland Rhodos te verkennen. Autohurenrhodos.nl helpt je graag verder. Zij hebben veel diverse auto’s te huur staan met veel verschillende voordelen. Een auto huren in Rhodos is voordelig en het huren van een auto is snel geregeld. Je kunt tevens ten allen tijde kosteloos je reservering wijzigen. Super handige service natuurlijk!