Elektrisch Vervoer
Image default
Dienstverlening

Laat een hardcover boek drukken voor uw bedrijf

Een hardcover boek laten drukken als uw bedrijf een jubileum viert geeft voor later een mooie herinnering. U kunt het boek cadeau geven aan de medewerkers of aan goede relaties. Zeker als uw bedrijf een rijke geschiedenis heeft is een jubileum een mooie gelegenheid om deze te laten zien. U kunt het boek zelf samenstellen of voor het maken van de foto’s een professionele fotograaf inhuren en voor het schrijven van de teksten een ervaren tekstschrijver. Belangrijk is in ieder geval om de teksten voor publicatie te laten controleren op storende taalfouten.

Een professioneel gedrukt boek is een mooi relatiegeschenk

Als u uw medewerkers of zakenrelaties een cadeau wilt geven dan kunt u natuurlijk een keuze maken uit het assortiment van een bedrijf dat artikelen kan bedrukken met uw bedrijfslogo. Dat is leuk, maar het heeft vaak geen blijvende waarde, tenzij u diep in de buidel tast. Als u een hardcover boek laat drukken over de geschiedenis van het bedrijf dan is de kans groot dat dit boek met plezier wordt bekeken en gelezen en misschien ook nog wel doorgeven aan familieleden van uw trotse medewerkers. Ook zakenrelaties vinden het vaak interessant om te lezen over de rijke geschiedenis van uw bedrijf. Dit is dan tevens een mooie reclame en kan de betrouwbaarheid van uw bedrijf extra onderstrepen.

Laat uw boek drukken door een ervaren professional

Als u van plan bent om een gedenkboek over uw bedrijf uit te geven, laat dit dan drukken door een professionele drukker. De Beste Boekdrukkers is hier een goed voorbeeld van. Bij dit bedrijf kunt u uw boek in diverse formaten laten drukken, en u kunt bovendien kiezen uit verschillende papiersoorten. Zo kunt u uw boek precies zo laten maken als u het voor ogen heeft en u heeft duidelijkheid over de kosten. Ook bij een relatief geringe oplage van bijvoorbeeld enkele tientallen stuks betaalt u een redelijke prijs. De contactgegevens zijn te vinden op de website, u kunt direct online een offerte aanvragen voor uw opdracht.

https://www.debesteboekdrukkers.nl