Elektrisch Vervoer
Image default
Zakelijke dienstverlening

Rijplaten huren in de offshore industrie

In de offshore industrie draait veel om veiligheid. Vandaar dat rijplaten huren populair is. Door rijplaten te huren kunt u op uw offshore locatie veilige en duidelijke paden creëren waarover voertuigen zich kunnen begeven. De platen zorgen voor meer grip en dus meer veiligheid. Bovendien zijn ze flexibel: ze zijn eenvoudig weer weg te halen en elders te monteren. Ze dragen verder bij aan de veiligheid, omdat voor iedereen duidelijk zichtbaar is waar de platen liggen en dus waar er wel en niet gereden kan/mag worden.

Rijplaten huren en weer retourneren

Op offshore locaties is de capaciteit (voor opslag) vaak beperkt. U wilt niet blijven zitten met overbodige spullen. Rijplaten huren is ook in dat opzicht handig, want u blijft hier nooit mee zitten. Wanneer u rijplaten gaat huren, kunt u deze zelf ophalen. Grotere leveranciers, zoals Swanenberg IJzer Groep, bieden echter ook de mogelijkheid om de platen bij u te bezorgen. Indien gewenst kunnen de rijplaten zelfs worden gedemonteerd en opgehaald, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft. Dat is pas echt een uitstekende service!

Ook stalen buizen kunnen worden geleverd

Waar in de offshore komt u geen stalen buizen tegen? Deze sector vertrouwt specifiek op de toepassing van kwalitatieve stalen buizen. De toepassingen zijn zeer talrijk: van stalen buizen om gebouwen en platforms te verhogen, tot buizen om wanden mee te maken en gebieden af te schermen. Ook zijn er buizen die gebruikt kunnen worden als funderingspalen or boorpalen. De buizen zijn altijd leverbaar in tal van afmetingen en kunnen voorzien zijn van spiraalnaad of zelfs naadloos worden geproduceerd om extreme lengtes mogelijk te maken, zonder af te doen op stevigheid. Een grote leverancier zal in principe altijd de juiste buizen op voorraad hebben, maar ook in staat zijn om maatwerk te leveren waar nodig of gewenst.