Elektrisch Vervoer
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak goede reclame voor uw bedrijf met stevige verzenddozen

Klanten beoordelen uw bedrijf op verschillende manieren en de verzenddozen die u gebruikt voor het versturen van bestellingen horen daar ook zeker bij. Als er op het internet wordt geklaagd over ondeugdelijke verzenddozen waarin uw producten worden verstuurd, dan is dat zeker geen goede reclame en kan het voor mogelijk nieuwe klanten reden zijn om hun product elders te bestellen. Zorg dus altijd voor een deugdelijke verpakking als u producten verstuurt, zeker als deze van wat hogere waarde zijn. U kunt gebruikmaken van stevige verzenddozen of van een brievenbusdoos, afhankelijk van de afmetingen van wat u doorgaans verzendt.

Een brievenbuspakje gemakkelijk verzenden

Sommige zaken kunt u in een zogenaamde luchtkussen envelop versturen. Wilt u dit liever niet of is de aard van het product daar niet naar? Gebruik dan een handige brievenbusdoos. Een brievenbusdoos is verkrijgbaar in diverse maten, maar wel zodanig dat hij altijd door een standaard brievenbus past. De klant hoeft dus niet thuis te zijn als de postbode komt en heeft zijn bestelling daardoor des te sneller in huis. Een bijkomend voordeel voor u als leverancier is dat u voordeliger uit bent als het om de verzendkosten gaat. Het mes snijdt dus aan twee kanten als u kiest voor brievenbuspost in plaats van versturen met de pakketdienst.

Altijd het juiste formaat verzenddoos op voorraad

Bij Twinpack kunt u allerlei soorten dozen voor verzending bestellen. Van heel klein tot heel groot, en altijd van uitstekende kwaliteit. Ook dozen voor brievenbuspost zitten uiteraard in het assortiment. U kunt uw verpakkingsmateriaal desgewenst laten voorzien van uw logo of bedrijfsnaam om zo de herkenbaarheid te vergroten. Wilt u hierover meer informatie dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Een bestelling kunt u direct online plaatsen. U ontvangt uw verzendmateriaal dan binnen enkele dagen op het opgegeven adres.