Elektrisch Vervoer
Image default
Dienstverlening

Microneedling: dé zomerbehandeling voor een stralende huid!

Ben je op zoek naar een behandeling om deze zomer te stralen met een gezonde en strakke huid? Dan is microneedling de perfecte optie voor jou! Met behulp van een speciale dermapen worden kleine gaatjes in de huid gemaakt, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd en de huid verjongd wordt. Bij onze kliniek bieden we nu de nieuwe behandeling Microneedling in combinatie met een Vitamine C peeling aan, voor een nog beter resultaat en een stralende teint. Daarnaast heeft microneedling ook vele andere voordelen, zoals het verminderen van fijne lijntjes, pigmentvlekken en vergrote poriën. Wacht niet langer en boek nu jouw microneedling behandeling voor een stralende zomerhuid!

Tot en met 31 augustus 2023 hebben we een speciale actie, waarbij je de Microneedling behandeling al kunt boeken voor slechts €175, inclusief de Vitamine C peeling. Wacht dus niet langer en boek nu jouw microneedling behandeling voor een stralende zomerhuid!

Wat zijn fronsrimpels en wat veroorzaakt ze?

Fronsrimpels, ook wel bekend als rimpels tussen de wenkbrauwen, kunnen al op jonge leeftijd ontstaan. Deze diepe groeven worden vaak veroorzaakt door overmatige spanning van de spieren in dit gebied. Herhaalde samentrekking van deze spieren, zoals veel fronsen of knijpen met de ogen, is een veelvoorkomende oorzaak van fronsrimpels. Daarnaast kunnen factoren zoals genetica, veroudering, blootstelling aan de zon en roken ook bijdragen aan het ontstaan van fronsrimpels.

Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar om fronsrimpels te verminderen of te verwijderen. Een populaire optie is het gebruik van injectables, zoals botox of hyaluronzuur fillers. Deze injecties kunnen de spieren ontspannen en de huid gladder maken. Daarnaast kunnen ook laserbehandelingen, chemische peelings en andere rimpelbehandelingen effectief zijn in het verminderen van fronsrimpels.

Onthoud dat het belangrijk is om altijd voorzichtig te zijn met je huid en een professionele en ervaren specialist te raadplegen om de beste behandelingsoptie voor jouw specifieke situatie te bepalen. Bij deze specialist kun je terecht voor advies en een passende behandeling voor jouw fronsrimpels.

 

https://www.vanlennepkliniek.nl/