Elektrisch Vervoer
Image default
Auto's en Motoren

Nissan Juke ook tweedehands zeer de moeite waard

Hoewel de Nissan Juke tweedehands al behoorlijk goed in de markt lag, kreeg het een extra boost door toedoen voetbalanalist en ex-international Jan Boskamp, die in televisieprogramma’s vol lof was over zijn betrouwbare Juke. Zijn ‘Joekie’ bracht hem overal naar toe en dat al heel erg lang.

Houd de markt steeds scherp in de gaten

Daarmee zei de voetbalkenner overigens niets nieuws, want de Nissan Juke staat er gewoon goed op. In elke test op elk willekeurig autoblog blijken rijders bijzonder tevreden over de compacte SUV van Nissan. Dat is ongetwijfeld ook de reden dat de Nissan Juke ook tweedehands zeer de moeite waard is en dan ook bijzonder in trek is. Wil je een Nissan Juke die tweedehands is, dan moet je de markt scherp in de gaten houden. Want voor je het weet is de Juke al weer in andere handen.

Van Nissan Qazana naar Nissan Juke

De Nissan Juke werd in 2009 gepresenteerd en werd aanvankelijk Qazana genoemd. Al snel werd het echter de Nissan Juke. Vanaf het moment dat de Nissan Juke op de markt kwam, bleek de auto populair, en dat beslist niet alleen in Japan, maar zeker ook in Europa.  Meteen herkende de lefhebbers er een Nissan in, een auto die bovendien veel ruimte bood en een ideale gezinsauto bleek.

De Juke herken je uit duizenden

Nu jaren later is er uiteraard al het een en ander aan de Nissan Juke aangepast, de ‘oude’ stijl blijft echter steeds behouden. Omdat wat goed is, je gewoon goed moet laten. Nissan begrijpt dat, waardoor je de Nissan Juke nog steeds onmiddellijk aan het zo typerende uiterlijk herkent. Met een tweedehands Juke koop je een auto die autorijden plezierig maakt en die je bovendien verrassend veel ruimte biedt. Ideaal dus ook voor jongere gezinnen.