Ondersteuning bij noodhulpverlening

Elektrisch-vervoer

Vervoer en transport

Biedt uw organisatie noodhulpverlening aan in de vorm van goederen, maar kunt u wel wat ondersteuning gebruiken bij het transport hiervan? Neem dan eens contact op met het bedrijf Mission & Relief. Zij ondersteunen namelijk diverse organisaties die humanitaire hulp verlenen op allerlei plekken op de wereld. Dit doen ze door het complete transport te organiseren en door u te ondersteunen bij alles wat hierbij komt kijken. Of u nu goederen voor humanitaire doeleinden wilt verzenden naar een land in Europa of dat u goederen wilt verzenden naar de andere kant van de wereld; in beide gevallen kunt u rekenen op uitgebreide hulp van dit bedrijf.

Meer dan alleen het transport van uw goederen

Mission & Relief schakelt u in voor veel meer dan alleen het transport van uw goederen voor noodhulpverlening. Naast dat zij geregeld wegtransport, luchttransport en transport over zee regelen, zijn ze namelijk voor nog veel meer in te schakelen. Zo helpen ze u graag bij het opstellen van de juiste import- en exportdocumenten, zodat de afhandeling bij de douane soepel en snel verloopt. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inschakelen wanneer u een tijdelijke opslagplaats nodig heeft. In Zevenhuizen hebben zij namelijk een ruime douaneloods waar genoeg plek is voor uw goederen. Desgewenst worden uw producten zelfs gesorteerd of (her)ingepakt. Kortom; dit bedrijf staat klaar voor elke humanitaire organisatie en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het transport van uw goederen zo snel en vlekkeloos mogelijk verloopt.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat Mission & Relief voor u kan betekenen op het gebied van noodhulpverlening en wilt u uw specifieke situatie daarom graag uitleggen aan de medewerkers van dit bedrijf? Wacht dan niet langer en neem contact met ze op. Ze luisteren namelijk graag naar uw verhaal en vertellen u vervolgens hoe ze u van dienst kunnen zijn. De contactgegevens van dit bedrijf vindt u op hun website.

https://missionandrelief.nl/nl/

You May Also Like..

Elektrisch-vervoer

Oude pallets inruilen bij de palletboer uit regio Rotterdam

Heeft u oude pallets die u graag zou vervangen voor nieuwe exemplaren? En bent u daarom op zoek naar een […]

Elektrisch-vervoer

Deze transportspecialist helpt u btw terugvorderen uit het buitenland

Indien uw bedrijf regelmatig goederen transporteert van en naar het buitenland, weet u dat hier een hoop bij komt kijken. […]

Elektrisch-vervoer

Geef het proces van uw tractor verkopen uit handen

Houdt u zich in het dagelijks leven bezig met landbouwwerkzaamheden? En heeft u een tractor in uw bezit die u […]