Elektrisch Vervoer
Image default
Auto's en Motoren

Slechts 1 dag leren en meteen slagen voor de autotheorie met 123-Theorie

Niet dagen of weken maar slechts 1 dag hoeven te leren voor je autotheorie? Dat kan wanneer je meedoet met de auto theoriecursus van 123-Theorie! Woon jij in Rotterdam? Dan kan je terecht bij onze theoriecursus Rotterdam. Woon je aan de andere kant van het land in Groningen? Dan kan je terecht bij onze theoriecursus in Groningen. Waar je ook woont in het land, je kan ons altijd bij jou in de buurt vinden en onze unieke dagcursus volgen. En, mits we bij het CBR een examenplek voor je kunnen reserveren, doe je op de dag van de cursus ook meteen examen.

De cursus is te volgen zonder voorbereiding

Vroeg in de ochtend, om 07.00, begint onze cursus. Je hoeft je niet op de theorieles voor te bereiden en geen cursusmateriaal mee te nemen, dat hebben wij al klaar liggen voor je. Het enige dat wij van je vragen is om op tijd te komen, je identiteitsbewijs en natuurlijk een zonnig humeur mee te nemen. Het is belangrijk dat we echt om 07.00 van start kunnen, want we kunnen onze tijd goed gebruiken. Je identiteitsbewijs moet je bij het CBR laten zien voordat je aan je examen mag gaan beginnen. Zonder identiteitsbewijs kan je helaas niet deelnemen aan het examen, vergeet deze dus echt niet!

Onze docent, jij en de andere cursisten stellen zich even in het kort voor. Daarna gaat de docent met de les beginnen. Dankzij zijn goede uitleg, geniale ezelsbruggetjes en tips, voorbeelden uit de praktijk en oefenexamens stomen wij jou op een uitstekende manier voor op het examen.

Door onze goede manier van lesgeven is onze cursus geschikt voor iedereen en slagen er zelfs veel mensen zonder een enkele fout op hun examen te maken!

Hoog beoordelingscijfer

Vraag jij je af of het wel echt mogelijk is om alle auto theorie in 1 dag goed genoeg aan te leren om je examen te kunnen halen? Twijfelen is absoluut niet nodig! Ontzettend veel mensen zijn jou voorgegaan en met vlag en wimpel geslaagd voor hun examen. We hebben dan ook niet voor niks een hoog beoordelingscijfer gekregen van onze cursisten. Bekijk ook zeker eens even de ervaringen van cursisten die jou voor zijn gegaan.

https://www.123-theorie.nl/