Elektrisch Vervoer
Image default
Tuin en buitenleven

Online tuinkamers bestellen

Je kunt tegenwoordig gewoon tuinkamers online bestellen en het laten bezorgen. Dit zijn tuinkamers die je zelf in elkaar kunt zetten doordat alles al van te voren gemaakt is.

Prefab tuinkamers

Online worden er diverse prefab tuinkamers verkocht. Deze tuinkamers zijn al van te voren gemaakt en hoeven nog alleen maar door de klant in elkaar gezet te worden. Je kunt het vergelijken met IKEA maar dan met tuinkamers in plaats van kasten. Als je zelf niet zo handig bent met klussen kun je hiervoor natuurlijk iemand inhuren.

Monteur inhuren

Je kunt meestal bij de online winkel zelf een monteur inhuren tegen meerprijs. Als je voor deze optie kiest hoef je zelf helemaal niks meer te doen. De tuinkamer wordt bezorgd en in elkaar gezet op de locatie die je aangeeft in de tuin. Als je zelf niet zo handig bent is het zeker verstandig om voor deze optie te kiezen. Voor de prijs die je al voor de tuinkamer betaald is de prijs voor het monteren ervan niks in vergelijking. Op deze manier ben je er ook zeker van dat alles goed in elkaar wordt gezet en krijg je ook garantie op de montage van de tuinkamers.