Elektrisch Vervoer
Image default
Tuin en buitenleven

DeBusSpecialist heeft ons goed geholpen

Voor onze schoolexcursie naar het museum, hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van DeBusSpecialist. In het begin hadden we al wat anders geregeld qua vervoer. We zouden met het openbaar vervoer gaan, omdat dat een stuk makkelijker was. Maar toen zagen we de kosten die het met zich meebracht en waren afgehaakt. We hadden op dat moment geen andere optie, dus we moesten snel iets nieuws bedenken voor de excursie. 

Met gemak op reis met DeBusSpecialist

Gelukkig hadden we een goede deal gezien bij DeBusSpecialist, want we hadden maar weinig tijd om iets nieuws of anders te regelen. Daarom besloten we om eens te kijken wat DeBusSpecialist ons kon aanbieden. Via telefonisch contact, kon ik met de medewerker bespreken wat voor ons het beste was om te regelen. Hij zei dat we een normale personenbus konden krijgen met daarbij een chauffeur die de kinderen en ons van A naar B brengt binnen een bepaalde tijd. Dit vonden wij een goed idee, maar we waren een beetje bang voor de prijs. We dacht dat deze erg hoog zou zijn, maar het was juist minder dan dat we met het openbare vervoer waren gegaan. Echt een win-win situatie. 

Tevreden met de diensten

Op de dag van de excursie konden we niet wachten om met de kinderen op stap te gaan. Zij hadden er ook zin in. De bus kwam op de afgesproken plek aanrijden en was ruim op tijd. De chauffeur van de bus was ook nog eens vriendelijk tegenover ons en we konden rustig genieten van de reis. De chauffeur had ook nog eens vrolijke muziek opgezet die de kinderen geweldig vonden. Toen we aankwamen spraken we weer een tijd af om ons te komen ophalen en daar was hij ook ruim op tijd voor. Een fijne ervaring gehad van DeBusSpecialist en die gaan we zeker onthouden voor toekomstige excursies.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de producten en diensten die DeBusSpecialist voor u kan betekenen? Bekijk dan eens de website via www.debusspecialist.nl voor meer informatie over alle diensten die zij verlenen en nog veel meer.