Elektrisch Vervoer
Image default
Vervoer en transport

Opzoek naar een fietsenwinkel in Nijmegen Oost?

Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. De Brouwer Bike Store is namelijk de fietsenwinkel in Nijmegen Oost! De Brouwer Bike Store is sinds 1988 een begrip in Nijmegen Oost en Lent! Inmiddels staat in 2020 zoon Bart aan de leiding; met een vernieuwde uitstraling zorgt Bart en zijn team voor een glimlach op het gezicht van elke klant. Wilt u ook graag al glimlachend een fietsenwinkel uitlopen of fietsen? Dan moet u snel langs de Brouwer Bike Store!

Waarom deze fietsenwinkel in Nijmegen Oost?

De Brouwer Bike Store heeft een ruim aanbod aan stadfietsen en e-bikes, van grote merken zoals Gazelle, Giant, Sparta en Batavus. Bij de aankoop van uw fiets geven de heren u een eerlijk en deskundig advies. Tevens leveren ze ook de volgende diensten: ze bieden gratis proefritten aan, ze leveren een haal- en brengservice van je oude en nieuwe fiets, ook kun je er terecht voor onderhoud en reparatie en voor het meenemen van een gratis leenfiets. Ook bieden ze de mogelijkheid tot een inruilservice en kun je er terecht voor het leasen van een fiets en het kopen van je fiets middels een bedrijfsfietsplan.

Nederland als fietsland!

Nederland is een echt fietsland! Er zijn in Nederland meer fietsen dan inwoners! Wat doen we zoal met de fiets? Uiteraard gebruiken we hem voor de dagelijkse dingen; zoals fietsend naar werk of school, voor de boodschappen of voor naar oma te gaan. Maar we gebruiken de fiets ook veel voor in de vrije tijd, zoals even een stuk fietsen. Gemiddeld leggen wij Nederlanders dan ook 1000 kilometer per jaar op de fiets af. Voornamelijk de jeugd zorgt voor dit hoge gemiddelde. Zij leggen ongeveer 2000 kilometer per jaar op de fiets af. Een goede fiets hebben voor het afleggen van al deze kilometers is van groot belang.

Kom daarom naar de Brouwer Bike Store en laat u adviseren door de heren van de Brouwer Bike Store. En fiets lachend weg met uw mooie nieuwe fiets!