Fullservice fietsenmaker in Veenendaal

Elektrisch-vervoer

Tweewielers

JZ Fietstechniek is uw fietsenmaker in Veenendaal die alles weet op het gebied van fietsen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het laten maken van uw fiets, maar ook voor de aanschaf van een nieuwe fiets. Wij geven u hierbij graag advies op maat. Dus komt vooral eens langs in onze winkel. 

Fietsonderhoud en fietsenmaker in Veenendaal

Bent u op zoek naar een goede fietsenmaker in Veenendaal? Kom dan eens langs bij JZ Fietstechniek. Wij hebben een zeer uitgebreide werkplaats waar wij alles in huis hebben om uw fiets weer in topconditie te kunnen brengen. Wij doen niet alleen de kleine reparaties, maar ook de grote, reguliere servicebeurten en wij kunnen zelfs uw e-bike weer in topconditie brengen. Wat voor fiets u nu heeft, een mountainbike, racefiets of een gewone stadsfiets, wij repareren alles. Heeft u het zelf te druk om uw fiets te komen brengen, dan kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wel zo makkelijk. 

E-bike kopen

Naast onze uitgebreide werkplaats, hebben wij ook een winkel. In onze winkel kunt u bijvoorbeeld terecht voor e-bikes. Deze fietsen zijn niet alleen handig als u zelf wat minder makkelijk gaat fietsen, maar ook wanneer u snel naar werk en school wilt gaan. Op vakantie heeft u daarnaast ook alle vrijheid met een e-bike. Bij JZ Fietstechniek hebben wij een groot aanbod e-bikes van verschillende merken. In onze winkel kunt u de verschillende soorten komen testen en ziet u direct welke fiets het beste bij u past. Onze medewerkers ter plaatse helpen u daar natuurlijk ook graag bij met persoonlijk advies. 

Over ons

Bij JZ Fietstechniek werken gepassioneerde fietsenmakers die van hun hobby hun werk hebben gemaakt en dat merkt u. Hoge service en kwaliteit zijn bij ons de norm. Door onze jarenlange ervaring in de fietsenbranche weet u zeker dat uw fiets weer voor langere tijd meekan na een servicebeurt. Zijn er onverwachtse extra reparaties nodig? Dan overleggen wij dat eerst met u, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Kijk voor meer informatie op onze website of kom een keer langs in onze winkel. 

 

You May Also Like..

Een Urban Arrow of een andere bakfiets koopt u bij deze aanbieder

Wanneer u op zoek bent naar een bakfiets, bijvoorbeeld van het merk Urban Arrow, zijn er diverse belangrijke factoren die […]

Elektrisch-vervoer

De grote voordelen van het huren van een limousine

Ooit overwogen om een limousine te huren voor bijvoorbeeld een bijzondere gelegenheid? verjaardag, vrijgezellenfeest of voor iemand speciaal? Waarom heb […]

Een fietsreparatie laat u uitvoeren bij deze klantvriendelijke fietsenmaker in Tilburg

U kunt het wel: u bent onderweg naar school of het werk en ineens gaat uw fiets kapot. Doodzonde natuurlijk, […]