Elektrisch Vervoer
Image default
Bedrijven

Osram led lamp

Osram is een zeer bekende producent van led-lampen en staat bekend als een zeer innovatieve onderneming. De kwaliteit van de led lampen die het aanbiedt is zeer hoog en Osram maakte furore door specifiek verlichting te produceren voor de autobranche.

Al ruim een eeuw een baken van betrouwbaarheid

Osram bestaat al ruim 100 jaar en biedt ontzettend veel verschillende verlichtingssoorten. Daarmee heeft het bedrijf een rijke geschiedenis terwijl het met led lampen verlichting van de toekomst biedt. Osram is bekend geworden door maatwerk te leveren. Zo maakt het onder meer koplamp ugrades voor de BMW 1-serie, de VW Golf 6 en de VW Golf 7.

Ook geschikt als binnenverlichting

Osram biedt ook achterlichtunits overigens, ook voor VW Golf 6 en de Ford Fiesta MK7. De lossen led lampen van Osram zijn daarnaast prima te gebruiken als binnenverlichting. Exponenten daarvan zijn onder meer de W5W of de WSW-T10. Dat doet het in verschillende kleuren zoals blauw, oranje, groen en rood.

Erg lang plezier van de led lampen van dit Duitse merk

Door te kiezen voor een Osram led lamp kies je slim. De led lampen van Osram zijn zeer energiezuinig waardoor je meteen behoorlijk bespaart op energie. Die energiezuinigheid gaat nooit ten koste van de lichtopbrengst, want die is met de led lampen van Osram altijd groot. Opvallend aan led lampen van Osram is eveneens de lange levensduur. Je beleeft erg lang plezier aan de lampen van dit Duitse merk. Uiteraard kun je met de producten van Osram variëren in keursterkte en kies je voor sterktes die liggen tussen de 4000K tot 6500K.

Zeer betrouwbare led lampen

Met Osram weet je wat je koopt; kwaliteit met een lange levensduur. De lampen die Osram aanbiedt worden ook nog eens tegen zeer concurrerende prijzen aangeboden zeker afgezet tegen de concurrentie. Je weet dus waar je moet zijn als je de beste en zeer betrouwbare led lampen aan wilt schaffen.