Elektrisch Vervoer
Image default
Woningen

PVC ramen offertes

 

Hoe plastic ramen correct te openen.
Om esthetisch aantrekkelijke kunststof ramen lang te laten functioneren en niet onmiddellijk na installatie te hoeven worden gerepareerd, moet u verschillende belangrijke regels kennen voor hun juiste werking. Lees onze instructies voor het openen van kunststof ramen met een handgreep, zodat u geen reparateur hoeft te bellen.

Hoe u vensters correct opent

Draaibare opening
Druk de te openen PVC-raamvleugel met de hand tegen het kozijn en draai met de andere hand de handgreep 90 ° zodat deze horizontaal staat. Trek licht aan de hendel van de handgreep en open de vleugel. Om het hermetisch te sluiten, is het noodzakelijk om de vleugel stevig tegen het frame te drukken (met de hand vasthouden) en de hendel van de handgreep naar de verticale positie te draaien – de “gesloten” positie.

 

Kantelopening
In dit geval moet de hendel van de handgreep 180 ° naar boven worden gedraaid, waarbij u eraan denkt de vleugel altijd vast te houden. Vouw de vleugel in nadat de hendel in de gewenste positie staat. Om het raam te sluiten, is het noodzakelijk om dezelfde handeling uit te voeren, alleen in omgekeerde volgorde – druk de vleugel stevig tegen het frame, draai de hendel 180 ° naar beneden totdat deze stopt.

Het is altijd belangrijk om te onthouden dat voor elke manipulatie van de handgreep de raamvleugel of balkondeur stevig tegen het kozijn moet worden gedrukt. Anders gaat het raambeslag niet lang mee.

Kantelbaar kunststof raam

 

Opening-ventilatie
Om het raam iets te openen (winterventilatiestand), moet u eerst de hendel in de “kiepopening” -stand zetten. Vervolgens (met de vleugel tegen het kozijn gedrukt) deze 45 ° zijwaarts draaien.

PVC ramen offertes

Ramen En Kozijnen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0136-nieuwe-ramen-en-deuren.html