Elektrisch Vervoer
Image default
Woning en Tuin

Relaxed vanuit huis online shoppen bij Deens

Voor veel toonaangevende labels op het gebied van wonen – denk aan Essenza, Bloomingville en HOUE – is Deens.nl hét servicepunt in de Benelux. Zo ook voor Madam Stolz. Je kunt bij Deens meubels en accessoires uit de huidige lijn bestellen en ook alvast een preorder plaatsen voor de aankomende collectie. Deens is officieel dealer en dat betekent dat alle producten snel geleverd worden. Over Madam Stolz lezen we op Deens.nl onder meer het volgende: “ (…) De afgelopen jaren heeft Madam Stoltz bewezen een ware pionier te zijn op het gebied van Scandinavisch wonen met steeds weer een aantal smaakmakers die onmiskenbaar een vleugje Pernille hebben meegekregen. (…) ” Pernille is de drijvende kracht achter Madam Stolz. Deze creatieve dame is geboren op Bornholm. Dit eiland in de Oostzee, ten zuiden van Zweden en ten noorden van Duitsland, hoort bij Denemarken. Pernille heeft een passie voor India en dat zie je terug in haar ontwerpen. Ze gebruikt natuurlijke materialen en heeft een voorkeur voor warme kleuren. Pernille runt haar bedrijf samen met man Peter. Het Madam Stolz assortiment bestaat uit ruim 2500 items. Daar zitten veel meubelstukken tussen als tafels, stoelen en kasten. Op decoratief vlak weet Madam Stolz ook positief te verbazen: fotolijstjes, kussens, schalen, spiegels, vazen, vloerkleden et cetera.

De keuken, vast ook jouw favoriete plek? Met Madam Stolz kun je ‘m nog huiselijker maken. Met iets simpels als een setje onderzetters geef je de eettafel extra sfeer. De Madam Stolz onderzetter van zeegras in zwart / naturel of oranje / naturel heeft een zachte uitstraling. Hij is rond van vorm met een diameter van 26 cm. Pannenlappen heeft Madam Stolz ook in de aanbieding. De ronde, gewatteerde modellen in taupe of groen zijn erg populair. Ze zijn  gemaakt van duurzame materialen. Je kunt de pannenlappen op 30 graden wassen in de wasmachine.

Tot slot de tip dat Deens.nl ook woonaccessoires kinderkamer in het assortiment heeft. Veel shopplezier samen met de kids!

https://www.deens.nl/nl/