Elektrisch Vervoer
Image default
Bedrijven

Spanning voelen voor jouw eerste rijles is heel normaal

Het moment is dan eindelijk daar, je mag beginnen met het volgen van auto rijlessen. Voor iedereen is deze nieuwe ervaring een spannend moment. Je zult namelijk nog nooit of bijna nooit achter het stuur van een auto hebben gezeten, laat staan alle handelingen uitvoeren die erbij komen kijken. Maak je vooral geen zorgen wanneer je voor de eerste keer in de lesauto stapt. De instructeur zal jou alles op een rustige en duidelijke manier uitleggen. Stap voor stap zul jij dan deze stappen moeten gaan uitvoeren met de hulp van de instructeur.

Rijschool Oisterwijk helpt jouw rijvaardigheden te verbeteren

Rijschool Oisterwijk staat erom bekend met ervaren instructeurs te werken. Zij zullen jou dan ook op een zorgvuldige manier kunnen leren wat er nodig zal zijn om een verantwoordelijke bestuurder te worden. Tijdens de eerste rijlessen zul je beginnen met sturen, waarna ook het gas- en rempedaal erbij komen kijken.

Wanneer je deze stappen goed hebt doorlopen bij rijschool Oisterwijk, zul je verder gaan met het koppelen en schakelen. Dit is voor velen even het lastigste punt waar ze zich overheen moeten zetten. Het duurt namelijk even voordat je het gevoel krijgt in de koppeling, wanneer deze de versnelling oppakt. Door veel uren te oefenen zul je deze vaardigheid echter ook snel onder de knie krijgen.

Een succesvolle reis

Na succesvol jouw auto theorie-examen afgelegd te hebben en wanneer je de tussentijdse toets gehad hebt, is het bijna tijd voor het praktijkexamen. Dit praktijkexamen is de laatste stap voordat je het rijbewijs mag aanvragen en zelfstandig de weg op mag. Laat je tijdens het praktijkexamen aan de examinator zien dat jij veilig en zelfstandig kunt rijden, dan ben je geslaagd!

https://rijschoolwaalwijk.nl/rijschool-oisterwijk/