Elektrisch Vervoer
Image default
Dienstverlening

Koop uw grondbewerkingsmachines bij een specialist

Een grondbewerkingsmachine wordt in meerdere sectoren gebruikt, maar is voornamelijk geschikt voor de land- en tuinbouw. In deze sector worden grondbewerkingsmachines gebruikt om de oogst te bevorderen. Wilt u een machine aanschaffen voor de land- en tuinbouw, of misschien voor de wegenbouw, industrie of groenonderhoud? Ontdek dan het ruime aanbod aan grondbewerkingsmachines van Kruse Ootmarsum b.v. Deze specialist heeft diverse machines beschikbaar van hoogwaardige kwaliteit en van toonaangevende merken zoals APV, Sauerburger en Schmidt. Daarbij heeft u de keuze uit twee categorieën: machines die diep in de grond gaan zoals ploegen en machines die de oppervlakte van de grond bewerken zoals walsen en zaaimachines.

Een dieseltank om voertuigen mee af te tanken

Kruse Ootmarsum b.v. biedt nog veel meer producten aan dan alleen grondbewerkingsmachines. Zo vindt u bij deze specialist bijvoorbeeld ook dieseltanks in verschillende formaten. Deze tanks zijn geschikt om voertuigen mee af te tanken en voor mobiel transport van dieselbrandstof. Kiest u voor de mobiele variant? Dan kan de brandstof eenvoudig getransporteerd worden naar de bouwplaats of de werkplek. Doordat de opslag eenvoudig verplaatst kan worden, zorgt een dieseltank ook voor een verlaagde kans op diefstal. Bovendien is de dieseltank niet alleen voor diesel geschikt, maar kan het ook andere brandstoffen vervoeren. Ontdek het aanbod aan dieseltanks bij Kruse Ootmarsum en vraag de experts van dit bedrijf eventueel om deskundig advies.

Kies uit diverse machines en opslagtanks

Bij Kruse Ootmarsum b.v. vindt u een ruim aanbod aan machines en opslagtanks voor diverse toepassingen. Wilt u graag een grondbewerkingsmachine aanschaffen voor de land- of tuinbouw of voor een andere toepassing? Vraag deze experts dan gerust om advies of vraag direct een offerte aan. Ook als u een dieseltank wilt kopen, kunt u om advies of een offerte vragen. Neem contact met ze op via hun website en vraag naar de mogelijkheden.