Elektrisch Vervoer
Image default
Bedrijven

Tijd besparen voor ondernemers met high-end klanten

Het is natuurlijk voor veel ondernemers een droom, om te werken met goed betalende klanten. Zo kun je werken op een niveau waarin je jezelf ook continue kunt uitdagen. Heerlijk, maar het vraagt soms meer tijd dan mensen soms denken. Ook kan het zijn, dat je eigenlijk nog droomt van nog meer vrije tijd en een betere privé en werkbalans, want het kan ook best pittig zijn. Goed betalende klanten zijn ook klanten met wensen en eisen. Hier enkele tips die jou mogelijk verder kunnen helpen. Tip: studeer je en wil je later ook high-end klanten? Check dan ook wat de best betaalde hbo-opleidingen zijn.

 

Prive chauffeur 

Ben je veel reistijd kwijt en verdien jij per uur meer dan een prive chauffeur verdient? Dan is een prive chauffeur misschien de perfect oplossing, voor meer privé tijd. Terwijl de auto naar bestemming word gereden door de chauffeur, kun jij lekker achterin zitten en wat werk verrichten op je laptop. Wil je tussendoor genieten van een kopje koffie? Ook die luxe heb je nu! 

Prive chauffeur inhuren 

Het kan decadent lijken, een prive chauffeur inhuren. Maar, je moet het zo zien: iemand anders heeft zo door jou werk en jij kunt jouw tijd optimaal benutten. Ideaal dus. Het enige waar je op moet letten is dat je duidelijk afspraken maakt, zodat je de chauffeur vindt die bij jou past. 

Uitbesteden 

Nu je een beetje vrijheid voor je zelf hebt gecreëerd is het ook mogelijk om het een en ander uit te besteden. Als je namelijk voor high-end klanten werkt, is het relatief gezien ook nogal duur, dat je zelf bijvoorbeeld nog jouw administratie doet. Tegenwoordig is het als ondernemer heel normaal om je administratie niet zelf te doen. Dit kun je makkelijker uitbesteden. En daar houd het nog niet op Wat kun je nog meer uitbesteden? Denk aan alles wat jou veel tijd kost en te weinig oplevert. Misschien vind je het wel fijn om gebruik te maken van een VA (Virtual Assistent). Er zijn VA’s die enorm veel verschillende klusjes doen. Superhandig dus. Kijk voor de grap eens op internet en vergelijk de tarieven, je zult versteld staan van wat er mogelijk is.

Maak wat tijd voor me vrij

Natuurlijk telt geld ook, maar tijd is vaak het meeste waard voor een ondernemer. Zij zijn er daarom veel mee bezig om meer tijd voor zichzelf en andere vrij te maken. Er zijn een paar trucs hoe je dit voor elkaar kan krijgen. Ten eerste doe je er verstandig aan om je niet te laten meeslepen door ‘lifestyle inflation’. Toch zie je dit heel vaak. Iemand krijgt een leuke salarisverhoging en wilt direct een mooiere auto en een groter huis. De truc is juist om te blijven leven zoals je nu leeft. Als je jouw nieuwe verhoging nu bijvoorbeeld elke maand investeert in iets als aandelen, dan bouw je aan je financiële toekomst. Een gezonde financiële toekomst betekent vaak ook vrijheid.