Elektrisch Vervoer
Image default
Auto's en Motoren

Wat zijn de voordelen van een auto leasen?

Tegenwoordig kun je veel dingen huren. Naast het kopen van een dure auto kiezen steeds meer consumenten, maar ook organisaties ervoor om auto’s te leasen. In sommige opzichten scheelt dit jaarlijks heel wat kosten. Bedrijven bieden soms ook auto’s aan die je via de zaak kunt leasen. Ook kun je als particuliere consument een auto leasen. Ontdek in dit artikel wat de voordelen zijn wanneer je een auto kan leasen. 

Wat is er zo voordelig aan het leasen van een auto? 

Een auto lease met bkr kan voor sommige mensen voordelig zijn. Mensen die ervoor kiezen om een auto te leasen zijn vaak mensen die maandelijks willen weten hoeveel ze uit hoeven te geven aan hun auto, zonder dat ze hier extra voor willen betalen. Een groot voordeel van auto leasen is dan ook dat je een vast bedrag per maand kwijt bent aan je auto. Hier zitten ook reparatie- en onderhoudskosten bij in. Dit scheelt je soms al duizenden euro’s op jaarbasis. De brandstof die je verbruikt en verkeersboetes moet je zelf betalen, maar er zullen geen hoge en onverwachte kosten bijkomen wanneer je een auto leaset. Zo weet je elke maand waar je aan toe bent en hoef je geen grote geldbedragen uit te geven. Wanneer je bijvoorbeeld je banden wilt verwisselen, kun je dit laten doen door je garage zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Kies er bijvoorbeeld voor om je banden wisselen Hoorn, en wanneer je bij deze garage je auto leaset, heb je dus geen kosten voor reparatie of onderhoud. 

Je hoeft niet te sparen voor een auto 

Een ander groot voordeel van het leasen van een auto is dat je niet een groot bedrag hoeft te sparen voordat je er een kan aanschaffen. Je betaalt namelijk per maand en bent niet veel geld in één keer kwijt. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een vast inkomen per maand, zodat de auto dealer zeker is dat jij de lease van je auto kan betalen. Ook is er geen aanbetaling of slotsom nodig. Op deze manier kan jij vrij goedkoop in het bezit zijn van je eigen auto. Wanneer je aan het einde zit van je leaseperiode, kun je de auto inleveren bij je auto garage. Je hebt dus ook geen inruilwaarde op je auto voor het verkopen. 

 

https://automeister.nl/lease/auto-lease-met-bkr/