Elektrisch Vervoer
Image default
Management

Wharton healthcare management

Welkom bij de afdeling Health Care Management van de Wharton School.

 

De afdeling Health Care Management is de basis van de Wharton School voor wetenschap, onderwijs en innovatief denken met betrekking tot het bedrijfsleven, management en beleid van gezondheidszorgdiensten, gezondheidszorgtechnologie en financiering van de gezondheidszorg. De afdeling sponsort drie onderwijsprogramma’s: De PhD in Health Care Management and Economics, het MBA-programma in Health Care Management, en de BS in Economics met een concentratie in Health Care Management and Policy.

 

Het Health Care Management Department is een van de oudste, meest vooraanstaande en meest uitgebreide op het gebied van de gezondheidszorg. Met het afstuderen van de eerste klas MBA-studenten met een specialisatie in Health Care Management in 1971, liep de afdeling voorop in het opleiden van leidinggevenden en leiders in de gezondheidszorg binnen het algemene managementcurriculum van een business school, en brak daarmee met de traditionele modellen voor volksgezondheid en gezondheidsadministratie. In het midden van de jaren tachtig werd het doctoraal programma opgericht, waarmee de missie van de afdeling werd uitgebreid tot de opleiding van toekomstige wetenschappers op het gebied van gezondheidszorgbeheer en -economie. De oprichting van de undergraduate concentratie, ook in het midden van de jaren tachtig, biedt Wharton-studenten en studenten in de hele universiteit onderwijs en opleiding in gezondheidseconomie, management en beleid. Door meer keuzevakken in de gezondheidszorg aan te bieden dan enig ander programma aan de business school, wordt elke belangrijke sector van de gezondheidszorg diepgaand behandeld.

 

Vandaag de dag is de afdeling een vitale gemeenschap van internationaal gerenommeerde wetenschappers die hun carrière hebben doorgebracht met het volgen van de evolutie van gezondheidszorgdiensten en -technologie, zowel in eigen land als wereldwijd, en met het onderzoeken van belangrijke management- en economische vraagstukken die voortkomen uit alle aspecten van deze complexe onderneming. De HCM-faculteit werkt samen met medische, technische, verpleegkundige en andere faculteiten van de hele universiteit om interdisciplinair onderzoek en kennis te creëren. HCM-studenten hebben talloze mogelijkheden om samen te werken met faculteiten en gezondheidsgerelateerde onderzoekscentra van de hele universiteit. Executives, ondernemers, consultants, investeerders en andere beoefenaars uit de gezondheidszorg zijn betrokken als parttime docenten die de wereld van de praktijk naar het klaslokaal brengen. De jaarlijkse Wharton Health Care Business Conference, georganiseerd door HCM-studenten, trekt meer dan 600 alumni, professionals uit de gezondheidszorg en nationale leiders uit alle subsectoren van de gezondheidszorg. Het is een nationaal erkend forum geworden voor de uitwisseling van ideeën over kwesties in gezondheidszorgzaken en managementinnovatie. Een uitgebreid netwerk van alumni die leidinggevende posities bekleden in elk deel van de gezondheidszorg werken nauw samen met de afdeling bij activiteiten zoals gastcolleges, het werven en begeleiden van studenten, en het verschaffen van toegang tot zakelijke gegevens en praktijken aan faculteiten die zich bezighouden met onderzoeksprojecten. Deze hechte gemeenschap van wetenschappers, studenten, alumni en praktijkmensen wordt algemeen beschouwd als een toonaangevende bron van talent en leiderschap voor de gezondheidszorg. 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

https://www.newbusinessmanagement.com/