Elektrisch Vervoer
Image default
Dienstverlening

Een naambordje of huisnummer in jouw eigen smaak bestel je vandaag bij denaambordensite.nl

Vind jij het ook zo leuk om je huis met allemaal kleine spulletjes gezellig te maken? Een bloemenvaasje, beeldje en kaars: ze geven de living echt sfeer. Zo’n zelfde ambiance kun je buiten creëren. Bijvoorbeeld met een paar vrolijke kussens en een tafelkleed voor op het tuinmeubilair. Lampen, spotjes bij voorkeur, doen wonderen in de tuin. Zeker in de zomer tijdens die lange, zwoele avonden. Wat de voorkant en entree van de woning betreft, is een mooie naamplaat essentieel. Wist jij dat er tegenwoordig naambordjes zijn in allerlei stijlen? Van klassiek tot modern, van uitbundig tot basic en van industrieel tot knus.

Kunststof naamplaatjes zijn zeer populair

Een winkel die veel naamborden verkoopt, is denaambordensite.nl. Een populaire categorie bij deze webshop is kunststof naamplaatjes. De bordjes zijn er in allerlei varianten. De kleine rechthoekige modellen passen precies op de brievenbusklep. Zoek je een bord voor naast de voordeur, dan zou je het grote vierkante naambord van 30 bij 30 cm kunnen kiezen. De platen zijn licht in gewicht; qua bevestiging voldoet zelfklevend tape. Geef je er de voorkeur aan het naambord met schroeven te bevestigen? Geef dit door bij je bestelling, dan worden er alvast twee gaatjes in gemaakt. Een tussenmaat kunststof plaat is ook mogelijk. Een van 20 bij 10 cm bijvoorbeeld. Ze worden in verschillende kleurencombinaties geleverd. Drie voorbeelden:

-een grijze plaat met zwarte tekst;
-een okergeel bord met witte tekst;
-een zilverkleurig plaatje met blauwe tekst.

Check voor alle opties www. denaambordensite.nl.

Apart bordje voor het huisnummer

Denk je aan een naambord, dan denk je aan een huisnummer. Op veel borden is meer dan genoeg ruimte voor zowel de naam (of namen) en het huisnummer. Toch zijn er mensen die twee aparte borden willen. Sommigen willen hun naam helemaal niet bekendmaken bij de voordeur, maar het huisnummer wel. De collectie huisnummers van denaambordensite.nl bestaat zowel uit plaatjes met nummers als losse getallen. Ze zijn gemaakt van materialen als natuursteen, hout, emaille, aluminium of messing.

 

 

https://www.denaambordensite.nl/